Moram nekom da se izjadam :((

1. ne znam Boga mi moga

2. Да искористим прилику да се изјадам што не могу да нађем VIN код за ауто и да истовремено нахраним говнима све сајтове који нуде дешифровање јер тврде да тај код који куцам је инвалид јер не сме да садржи нулу или слово О
    ЕДИТ: идиот, требао сам само да склоним размак вишка, прорадило

3. Kradem komšiji net i čekam dva dana da seljak restartuje ruter jer umrijeh bez brzog neta

4. jes' vidjela seljačine majku mu njegovu štekersku

5. S obzirom na to da isti komšija piša u ulazu kad se vraće kući pijan, a onda se to sve usmrdi na 100 stepeni i 'oćemo da pocrkamo, možda previše očekujem jer sumnjam da umije restartovati ruter.

6. Zaustaviš ga u ulazu i kažeš: "Komšija, mogu li da vidim tvoj ruter kako se ponaša kad se resetuje, ja moj stisnula i nešto nije kako treba" - ili će da te shvati pogrešno ili će da restartuje ruter, jedno od to dvoje mora biti...

7. Bruce, briši ono odsjecanje glave u novim posterima, eno pola sata visi.

8. kad ja gledam ta govna, jebeš postere... to mora link da mi se pošalje...

9. Samo da ubodem doba dana kad je trijezan pa da ga ispitam.

10. Gruni pp taster u ulazu, trebalo bi da se iskljuci struja u cijeloj zgradi. Kada dodju vutrogasci oni ce opet ukljuciti struju a time ce se i svi ruteri u zgradi restartovati.

11. hihihihi, Pani, ti mora da kokaš komarce mitraljezom :)

12. Ne kažem da je način legalan. Mada, ako zna koga u distribuciji može da ga zamoli da ih isključi na trenutak. Kod nas se još ne plaćaju penali za neisporučenu el.en. :-)

13. Gruni pp taster u ulazu, trebalo bi da se iskljuci struja u cijeloj zgradi. Kada dodju vutrogasci oni ce opet ukljuciti struju a time ce se i svi ruteri u zgradi restartovati.

Maloprije nestajalo struje i ništa. Izgleda da nije do restartovanja, ko zna šta je radio sa ruterom. A ovaj kradeni brzi net mi je baš bio unio malo radosti u život.

14. Хаха, генијално :Д

15. Mozda ima mali UPS, jbg.

16. nije mu se ugasio ruter, imaš isti IP

17. Kako misliš isti?

18. loguješ se sa istog mesta od juče...

19. Možda ima statički ip

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.