Moram nekom da se izjadam :((

1. Pa zar to nije moglo ranije da se izvadi? Idi u upravu i zamoli tamo nekog da ti ispišu potvrdu ručno, objasni da je u pitanju stipendija, neka makar napišu da zbog njihove greške ne mogu da ti izdaju potvrdu pa to odnesi kod onog ko ti daje stipendiju. Snađi se malo, nisi valjda na PMF-u :)

2. bezveze su ti defke, da valjaju ja bih ti odabro za deset kaemova

3. odabro bi ti njih dzaba, da mozes :)

fazon je sto su sve ocjene u sistemu njihovom i ove babe iz studentske nemaju pristup uopste tome, jer je istekla licenca univerziteta za taj sistem, pa sad valjda traje ponovo uspostavljanje, ne mogu se ispiti prijavit, koji pocinju za par dana, ne moze se nijedno uvjerenje izvadit i tako te gluposti, kazu ne mozemo nista dok se to ponovo ne pokrene, sta cu, jebaji ga, propade mi 2000km

4. Mora da imaju neki backup, jebeš ga...

5. odnesi babi indeks i neka ručno napiše na listu papira "OVAJ BATICA STUDIRA KOD NAS I DOBRO RADI KUNILINGUS" i neka lupi pečat... valjda može toliko...

6. koji pečat, nek se našminka i poljubi, umjesto pečata.

7. bruse, nemam upisane sve ocjene...

smar'o sam ih jucer gore, vazda nesto, nema svrhe, kaze kad proradi sistem onda se tek moze to odradit... a uz sve to, moram te potvrde poslat 250km dalje, kuci...

Rajderu, stipendiši me!!!

8. bruse, nemam upisane sve ocjene...

E jebiga onda, šta studiraš da znam da decu ne šaljem u tu ustanovu?

9. arhitekturu jebenu studiram, nisam mogo vise izdrzat onu ludnicu u julu pa otiso kuci, i ostale ocjene neupisane, ko mi je kriv

10. To upisivanje ocena je jedno ogromno sviranje pilićima. Što svi ne koriste elektronski servis, unese profesor ocenu sa kompa, kad ti treba neka potvrda šalteruša klikne triput i ištampa šta ti treba iz baze. Ovako moraš da juriš profesora da ti se potpiše i udari pečat, još negde mora i da se plati. Kao da smo u 20. veku.

11. pa u tome je čoveku ceo problem - ne mogu da mu odštampaju :)

12. Au, ja preskočio neke postove pa pogrešno shvatio. :)

13. sve je to fino, al kad skontas da ti 2000kaemova samo tako pred nosom nestane, nije ti svejedno :)

edit: zapravo i nije toliko fino, kako god se okrenes, dupe ti pozadi, jebu nas, iđeištaima

14. Najbolje bi ti bilo da se ubiješ, nit stipendije nit odabrane.

15. dajem stipendiju za odabranu

sifra: kajak

16. одем ја да купим стевиу (ако зна неко шта је) и пичка им материна, кутијица од 20 грама кошта 950 динара
    ПА ЂЕ ТО ИМА?!

17. у Босни. лол

18. Мајо, није те дуго било на овој теми. :) Шта ти је Стевиа?

19. МАРАКА

мала шала кекекеке