Moram nekom da se izjadam :((

1. Koj će ti kite stevija, truj se natrenom ko svi ostali.

2. хипстеришем. оћу да пробам јебига.

3. Da se nadovežem na ovo upisivanje ocjena u index. Kod nas toga nema, niti ovjere semestra i tako toga.

4. pa u tome milce i jest problem sto toga nema, kad sistem ne funkcionise onda je jebada

5. Pa meni je dobro što toga nema, zamisli da moram da se cimam i jurim za profesorima

6. pa da.. mislim, generalno, takav sistem je puno bolji od starog, i ima dosta prednosti, a jedna od njih je bas ta da se ne moras zajebavat sa profesorima i cekat ih po 5 sati 5 dana u sedmici... mana je eto ta sto kad ne funkcionise, mores se jebat u dupe, makar ti zivot bio u pitanju... nekome mozda zavisi skolovanje od te stipendije... nikad se ne zna

7. Naći ćeš valjda neki način da ti upišu te ocjene, da ne ostaješ bez stipendije jer su oni lijeni

8. Za cijelo ljeto su me komarci ujeli 3 puta, a preksinoć me izujeda pauk, umrijeh od češanja

9. Onaj gricko, taman sam se ponadala, ali nije tako dobar kao stari.... Ili sam ja idealizovala stari, ali mislim da nisam. Sve u svemu..... Mnogo sam se razočarala. :(

10. Onaj gricko, taman sam se ponadala, ali nije tako dobar kao stari.... Ili sam ja idealizovala stari, ali mislim da nisam. Sve u svemu..... Mnogo sam se razočarala. :(

HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI, ne gricka novi kao stari, a?

11. onaj bas bas sirotinja cips sa paradajzom je super.rebrasti.65 dindzi 100 grama.duvaj ga cipsi,jebo te marketing!

12. nije ni čudo da ne valja kad ga je nekad pravio PIK Čačak kao i najbolji čips na svetu, a sad ga pravi SNA-SNA korporacija ujake zaove strinine sestre Velje Ilića, kuma Miroslava Ilića...

13. onaj bas bas sirotinja cips sa paradajzom je super.

Ja ne volim taj. Ni onaj sa picom.

nije ni čudo da ne valja kad ga je nekad pravio PIK Čačak kao i najbolji čips na svetu, a sad ga pravi SNA-SNA korporacija ujake zaove strinine sestre Velje Ilića, kuma Miroslava Ilića...

Nisam znala da nije PIK Čačak, ja mislila da su obnovili fabriku, da kreće ponovo sa radom. :(

14. sta reci...zene...:P

Zapravo je gricko jedina grickalica sa paradajizom koju sam volela. Paradajiz samo živ ili sos. :)

15. PIK Čačak, najbolji čips koji je ikada postojao na Zemlji.
    Odgovorno tvrdim.

16. Skočimiše, nema normalnog čoveka ko bi to osporio.

Inače, od grickalica sa paradajzom meni opasno dobro imponuje i tunjevina u paradajz sosu...

17. sa paradajzom moze i...da ne lajem sada.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.