Moram nekom da se izjadam :((

1. Gricko sam volela kad sam bila mala i ne pamtim kda sam ga jela poslednji put i sada mi kažete da je sa paradajzom.?!? Ja nisam volela paradajz kao klinka i sve ove godine sam živela u uverenju da je Gricko sa šargarepom...

2. Ne, sa paradajizom i kukuruznim brašnom. Najzdravija grickalica. Ima sad novi, ali ni približan onom starom.

3. Уууу где се сетисте, ПИК Чачак је био врхунски чипс, и дан данас га памтим. Ови Марбо су ми некако јаки, премасни..не знам, некако тешки за јести.

4. Рејдеру, немој да баракудишеш овде

5. E, da, sličajno sam pobrkao tabove, pa ostavih ovde komentar koji sam hteo za defku, jer sam se dopisivao i na fejsu...pa sam obrisao...
    Izvinjavam se...

6. A plavi smoki, kud se deo plavi smoki! :(

7. Kakve bre grickalice, oćete da pocrkate od mononatrijum glutaminata i raznih tih aditiva E300 i tako to! Grickajte semenke.
    Evo spiska aditiva koji su sumnjivi, pa gledajte na kesice. Iskreno, ja to ne radim uvek, al kad me uhvate bubice...
    http://zdravljemdobogatstva.wordpress.com/2011/12/10/zabranjeni-opasni-i-sumnjivi-aditivi/

8. ljudi, grickajte suvo voće, nikad jeftinije nije bilo
    suve kajsije 55 dinara sto grama
    DAJTE MI SVE ŠTO IMATE

9. Што суво кад је свјеже до џаба?

10. džaba je kad imaš voćnjak, voće je inače preskupo :D

11. Јес',треба подић' гузу па отић' на пијацу... :)

12. Прешао 10000 постова на форуму. Који сам нолајфер, е.

13. Ček malo. Ovo je bivši "Pik Čačak" ako sam dobro razumeo?

14. Bivši PIK Čačak, sada već drugi put preprodat, od originala nema ništa sem grada u kom se nalazi...

15. Viđam se sa jednom devojkom ali ona je pre mene bila se jednim likom koji ju je jebo. Šta da radim, da li da je ostavim ili i dalje da budem sa njom uprkos tome?

16. Ако ју је само јебо буди са њом, а ако му је и пушила онда буди са њом ал је љуби по врату!

17. Bivši PIK Čačak, sada već drugi put preprodat, od originala nema ništa sem grada u kom se nalazi..

JEs vala... Jbg, isprimaše ljudi i ljudi, biće navodno još... Kad bi i kvalitet vratili, pa da osvoje tržište, ovako mrka kapa, ali videćemo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.