Moram nekom da se izjadam :((

1. uzmem ja da istresem frotir i puknem se u muda

2. Купим оне ципела-патика фазон у Мартини Весто, и после двајес дана се све разлепе и рашију..маму им јебем да им јебем.

3. Aj i nekako što sam se sinoć napio sedeći za kompom k'o poslednji garib, aj' i nekako što pjan muvao Lavandu na četu, nego što sam dušu jutros povratio i što me glava kida.

4. nego što sam dušu jutros povratio i što me glava kida.

Nubara lololololo

5. Напустио сам своје вековно огњиште. :((((((

6. Vratio si se u Kosjerić?

7. Не, преселио сам се из собе у приземљу у којој сам био три године у ову на спрату. Која је срање убр. :((((((

8. Велика надморска висина, ноге су тешке од припрема...

9. sad ćeš boje učiti - kreneš u kafanu pa pomisliš "Ko će posle p'jan uz stepenice", i uzmeš knjigu..

10. Ма каки, пили смо на спрату зилион пута па нисам ни једном пао. Али за све постоји први пут. :)

11. Ја се синоћ толико напио да не памтим кад сам био толико покидан..мамамиа.

12. znam, zato sam te i banovao da ne trošiš pare za telefon, piši defku - još samo 4 sata ostalo

13. ova Vukajlija je leglo alkoholizma.

14. brate... kako da se jebeno natjeram da ustanem u pola 7 i odem u čitaonicu, kad u snu ugasim alarm i svako jutro u 10 se probudim
    još popijem ferveks da zaspim i sve, da bih duže spavala, ne vrijedi

15. još kad bi i ispite položio za mene..:D

16. Како год то звучало, хвала Брус што си ме бановао. Од кад сам се пријавио за такмичење, размишљам о теми коју бих дефинисао и ништа ми није довољно добро да дефинишем, уништићу репутацију хејтера.

А ако може неки мод или ко има приступ гробљу да ми избаци задње три дефке. Био синоћ са екипом која нема појма шта је Вукајлија, па сам их убацио да смисле нешто и да то мора да буде бесмислено, као само тако сме да се пише на сајту, што додуше није далеко од истине . И онда сам написао то што су рекли, онако пијани.

Живо ме занима шта је писало, заборавио сам све.

17. što si se ti prijavljivao, bolan, kad su zabranjeni krateži?
    nisi napisao nikad ništa duže od 2 reda, kol'ko me pamćenje služi :D

18. Thilmo, ene ti u pvt

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.