U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Umro Tito?
odlično, rakijica i brufen čuda čine...
bole pluća još uvek, al zapalih pljugu sad i ne smeta mi, znači sve ok.
Gogo, pakuj kofere!
Šta su to koferi?
Onda samo gaće.
nije umro bre, u pećini je, rex ga je spasio...
Ko još nosi gaće? :)
Kažem ja da nije, a ovi mi neveruU!
Haha, Kosmo, ti radiš sa babama, ja sam klincima, to ti je isti nivo, realno :)
Blagiš se tvome mužu :)
da...radila u porodilištu za male pare...odumire posao, više niko ne rađa.
došla u starački dom, posao u ekspanziji( šalim se da nemam platu, naprotiv).
moja koleginica pre 6 meseci dala otkaz i otišla u vrtić da radi, kao sestra.
odlepila i vratila se kod nas.
starački domovi su zakon, ne znam kad sam se smejala toliko u životu.
i koliko si matorih kurčeva videla u tako kratkom periodu...
Не могу да играм ПЕС :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
još nijedan, presvlačenjem i kupanjem se bave negovateljice...ja se bavim njihovim lekovima.
Samo da kažem da je borba i ne mere se izmoć'.
ih sad! a nemoj sad nas slagati i negirati da si par puta merkala budžu kako viri iz pidžame
ne daj se, luks...
Suni vijagru, da se obraduju negovateljice lolol
Imam jedno pitanje...
Kad nekoga čekaš dugo i sat i dan i dugo. da li uopšte imaš svoje vreme. ili samo vreme u kome onaj koji se čeka. ne misli na tvoje čekanje.
Zavisi da li onaj koga čekaš žuri da stigne.
kad smo već kod kurčeva!
palo mi neko teško govno pre neki dan na nožni palac. Ćopam već par dana. Poplavelo mi ispod nokta i nateklo. Valjda podliv ili šta već.
Kome god sam se pohvalio svi kažu "SAĆE DA TI OTPADNE NOKAT XIXIX" al ne znam dal da verujem u to. Oće li?