Moram nekom da se izjadam :((

1. napravi odvar od lovora ili od ljuske crnog luka, a možeš i grejanu rakiju ako je aminofilin prestao delovati... sve to pali, mada je karamel mleko najjače...

2. e to, rakijicu ću jednu sad da popijem i da opalim po forumu ovde...

3. Toliko sam se umorio da se tresem jebote, ko da sam na baterije.

4. uzmi i ti rakijicu, capoon...

5. po tik tak pred spavanj svako vece, nisam se preladip tipa dvameseca ima...e doduse ustajem rano

6. Ja od treninga, moram naći nešto za opuštanje, pa da zaspem ko zaklan.

7. tik tak? aahahahahahahaha

8. Hahaha virus pomislio da je neki lek pa neće da te napada?

9. Čitaš Tik-tak pred spavanje? Keke

10. kosmo skuvaj karamel mleko i popij, pomaže kod iskašljavanja...

Ladno sam to nekad davno i definisao... ekstra stvar...

11. Vejv brate, živ li si? :(
    Ima li vijesti od babe? Kako podnosi nizak pritisak i visoke padavine u V.Banji? Pozdravi je.

12. Prosto moram da se izjadam... Juče i danas sam bukvalno provela na nogama, toliko sam umorna da nemam reči... Juče me uhvati onaj pljusak, smrznem se, jbg kad ovo vreme niko ne može da predvidi, a pre toga se iznerviram 16 puta, samo sam trčala s jednog kraja grada na drugi, užas. A danas slična priča, nisam stigla ni da jedem kako treba. Plate nema ni u najavi, duguju nam od juna, a septembar radim onako, iz ljubavi, nema svrhe govoriti o toj 'plati'... Večeras ću definitivno leći ranije...

13. Drž' se, forgetice, iz ljubavi je najbolje raditi...:)

14. Da, svakako :) Ma... to je ono kad ja hoću drugima da izađem u susret, iz kolegijalnih razloga, a ovamo samo sebi pravim dupli posao i cimanje... A šta ćeš...

15. i ja radim iz ljubavi...pre neki dan , kod dementne babe, nepokretne već 5 godina, primetim modricu na ruci i pitam odakle joj. ona mi kaže : ma juče sam pala s bicikla...
    navedem to u izveštaj ( koji niko ne čita), smejala sam se ceo dan.
    šta će mi plata...

16. Kosmo, oću ti da me neguješ kad budem dementna baba, ipak si mlađa odmene! :*

17. космо, како данас са здрављем?

18. ma ja jedva čekam...
    zajebala me jedna koleginica i rekla nekima da je tito umro. izazvala paniku, svima skočio pritisak, jedva sam ih smirila.
    posle sam morala da im kažem da su strani neprijatelji i domaći izdajnici plasirali dezinformaciju, ŽIV JE! potkopavaju tekovine revolucije dušmani.

19. Transferije, jesi to rešio da povratiš svoju temu?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.