Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pa rekoh da se odužim, i ti si meni pomogao onda sa veš mašinom :)
važi brate ajakse. Bićem dobar.
Volem supu pa zato...
Auuu daaa nat.
NE NABIJAJ MI SAD KRIVICU
Ništa ja ne nabijam, samo kažem 'fala.
a mrzi me sad da tražim onu za hvaljenje. Ionako je isti kurac.
Moram se pohvalim izjadam šta već ili tako nešto. Dobro me dobila ova kruška
Obarao sam sa devojkom ruke, i jedva pobedio
boli te kurac
Otkupna cena jabuke 6 dinara? Đe ću pare duzmem bemtilebiđecu...
zasto ti to ne odgovara?nadjeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Malo bre, prošle god bilo 20 dinara, ja taman rešio da nakupujem za zimu da ima da se nađe zimnice šta da se pripali, kad ono mućak...
pravi rakiju. spojiću te sa krajiškim blokom.
jbg,matori,ne kapiram te...
pa valjda kad kupuješ bolje što je manja cijena?
Ima rakije rodile i šljive, ostalo od preprošle godine deda pravio špiritus neki. Poneo ja u Guču litricu, ko god da je popio više od 3 gutljaja totalna amnezija... Tako da sam razmišljao nešto nalepim onaj naranžasti krst i šaljem u Siriju kao bojni otrov mogu čak i da se oparim...
Matori ne kupujem ja jabuke - nego prodajem, a kupujem nešto da se sprži zimus, to ti ja pričam... :)
aaa sad tek kapiram :)
imam ja vutre,pa dodji da przimo
има ли вести о баби? :(
evo baba pored mene serujemo dzoint,prica mi o tome kako njenom unuku treba neka picka pod hitno,pita mene da mu nesto nabacim,ja reko,nema jbg,bako,susha
Pozdravi babu. Reci joj da je voli Pinki. Poslaću joj ružu poslije. Pitaj je samo za ime policajca, da ga tražim kako bi mu promjenio lični opis.
U sred noći upale ustaše u Crniće i zaklaše 200 ljudi. Izrodi.
Ja im nekako pobegnem.
Dođem do reke, skočim u vodu, zaplivam i vidim...
I vidim - ustaše jure za mnom.
Preplivam ti ja Rzavu nekako. Zamal' da se udavim.
A ugrijo pun mesec, sunce mu jebem da mu jebem, vidi se k'o na dlanu.
A ustaše drže one nožekanje u zubima i hodaju po vodi.