Moram nekom da se izjadam :((

1. ugasila se i poslednja buksna

2. ne umijem da se ponasam u drustvu!

3. izlazi cesto sa drustvom

4. па не може да излази са друштвом ако не уме да се понаша у друштву.

5. Ne mogu da se natjeram da bacam generalno opste prihvacene fore i da iznosim generalno opste prihvacene stavove i da srcem to pivo!

6. ja nisam normalna. umjesto da ustanem u pola 9, spremim se za 20 min, odem u menzu da žderem i onda u čitaonicu, ja sebe natjeram da se dignem u pola 7, da skuvam kafu, popijem je, spremim doručak, visim na netu, igram igricu i spremam se sat vremena. a mogla bih 2 sata više spavat'. konj.

7. Tonzilitis.
    174. put ove godine.

8. Čim završim sa obavezama.

9. mrtav sam,nisam spavao dva dana,a moram izrzati jos 3 sata zbog casova voznje...nije mi jebeno dobro...vise od svega na svetu zelim da zaspem sad,al ako zaspem kako da se probudim,znam da prekomiran bicu...kako ostati danbu...

10. nomoj nista zasipati,probaj da spavas...

11. Natnat www.en.wikipedia.org/wiki/Hand_warmer
    Vrele ti ruke budu ako previše trljaš.
    Super stvar

12. Ali meni je zima na ramena. Kako ću?

13. Trljaj se po ramenima

14. Trljam se. Neka bulje, ne zanima me.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.