Moram nekom da se izjadam :((

1. Ćelava djevojčice
    nemoj
    da te stid

2. Ljudi kupuju metalne noževe sa belom presvlakom... Ljudi odvajaju pare. Za to. Jer misle da će im to poboljšati kvalitet života.

3. otkad imam te nozeve,vise ne hrcem...i na putovanja ih nosim.

4. tuki...uspavao sam se,lolo...a,kanal

5. Ja sam samo siroti pjesnik

6. istrošila mi se baterija telefona...

7. upravo sam izvalio da su mi sve jedinice napukle vertikalno, gotovo pravolinijski, ovako

http://i.imgur.com/iQJ5JTy.jpg

OH GOD WHY :'('''

8. Вежи их жицом.

9. Cekam rezultat jednog ispita koji sam relativno dobro uradio i ako sam polozio ostajem na budzetu.Trebao bih da sam jebeno euforican i srecan ovih dana,ali NISAM!Ne znam zasto,nemiran sam po ceo dan,ne mogu da sedim kuci,planem mnoooogo brzo,klao bih ljude ako mi ne kazu ,,dobar dan" i slicno.Ne znam koj' mi kurac.

10. јој, благо теби.
    ја морам још 5 да дам за буџет, а само висим напољу, бем ти живот

11. istrošila mi se hemijska

12. Електронска пријава испита не ферцера; продужили су рок до понедељка, ал опет неће да пријави па неће. И тако, седим овде и нервирам се око тога

13. Popio sam juče omanju reku alkohola, a nisam se baš napio. Vršim preispitivanje života. B me odjebala.

14. sedeo na casu predavanju za voznju,upada neki menstrualni klinac ni cao ni zdravo krene da se izdrkava onoj starijoj zeni sto mi predaje,a bas se vidi da je neki razmazeni klincic...neam pojma kao buni se nesto...nisam nista rekao,nisam incidentan lik,al doslo mi je da se ustanem i zalepim mu jednu samarcinu onakvu da se onesvesti :)...al ne radim ja takve stvari osim iz bas jakog razloga,al nekako mi doslo,osecao bi se lepo lolo

15. Ahahaha kakav si Sundjer Bob.
    Nemoj da ti dira gospodju Pufnu :)))))

16. da nije List ahaha

17. barem da je list,nego neki pederko bio hahhaha...taj rad,tako cu i da polazem 3 ziliona puta dok ova ne zavrsi u ludnici :D

18. Znaci neki virus vrste uzasan me zahvatio, stomak me boli kao slepo crevo da mi puklo. Aj prvi dan bilo ok, isao u klonju, povracao, pa prodje,a danas majke mu ga, nit u klonju didem, nit da povracam. Jedino sam C vitamin uspeo da izbacim iz sebe,10 minuta cucao nad wc soljom. Sad sam uzeo lucane paprike, jogurt, bananu, cvarke i caj, onu kurcolinu, kako se vec zove,, ako se ne budem prosrao ili izbacio sve iz sebe u roku od pola cuke, da ga jebem vise sta da radim...

19. Idi doktoru jebote

20. Sad sam uzeo lucane paprike, jogurt, bananu, cvarke i caj, onu kurcolinu

ova kombinacija izbacuje i ejlijena iz trbuha jbt

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.