Moram nekom da se izjadam :((

1. lolo nisam ja dzankee

2. видро удај се замене, не мораш ништа радити нити школе учити, све ћу ја затебе, имаћеш све да ти буде комоција

3. imam 200 dinara za naredna 4 dana.

Das meni 150 na zajam?
    Boli te kara, ionako ces da se sjebes 100%

4. хвала на мотивацији.

5. za te slučajeve ja uvijek imam 20KM u novčaniku iza ikonice bogorodice koja na poleđini ima molitvu za učenje, tu ih sa krijem sam od sebe

6. hahahahahahahahah, i ja isto, samo što ne krijem iza ikonice. al' eto, prokletinja je potrošila i to :D

7. Stavite pare iza Đovakove slike. Garant je nećete ni taketi te nećete ni pare potrošiti.

8. To nikako. Djovakova slika je portal za pare u Monako.

9. Bio u menzi...

Ne žalim se na kvalitet, solidno je to i ukusno. Jedan je Bog, i ogrešio bih se kad bih rekao nešto loše a konto toga.

Ali količinaaaa. Pa može li manje, majku mu?!
    Mislim, jes da je to samo 55 kinti, al je mnogooo maloo!!

10. Od 1. oktobra 72 dinara ručak, da znaš :) A i doručak i večera poskupljuju. Za devojke je ok ta količina hrane, ali momci često uzimaju po 2 ručka, mada zavisi i šta je na meniju... Recimo, pasulja bude prepun tanjir, ne verujem da bi ti bilo malo :)

11. Riba i čips su najbolji kad daju.

12. ne treba vam ni to dati za 55 dindzi.jedite van menze ,sigurno je obimnije i jeftinije.

13. nije jeftinije, nipošto, al' je ljepše milion puta :D

14. ja nisam jeo van kuce ima par godina.hocu reci nisam jeo po tim pljeskavicarnicama,pekarama i slicno.ako vec jedem van kuce onda restoran kada neko casti,sta cu kada sam fensi lihvar :D
    edit:imas u kod na vosinom stadionu,mislim da je dragon.za 300 dindzi 10 cevapa,pola somuna.narucis i pomfrit i pivo,izadje 490.odvalis se od klope.nisam jeo,al odem sa ovom mojom rajom na pivo,oni vole tamo.meni je to korektna cena.ne jedem leb,pa ne mogu nigde da se hranim maltene ;)

15. Menze su too mainstream!

16. eh, teško se odvići od toga. meni je dugo trebalo da napustim menzu, sad svaki ponedjeljak pravac pijaca, sir, maslac, mast, jaja, povrće i neka jeftina mesina i mirna sam 7 dana. nakon što počneš da sam praviš i začinjavaš hranu, ono iz menze ti k'o pomije bude :D

17. te menze fensi,meni kolega boske svaki dan na faksu donosio snikerse ili nesto drugo slatko.kaze daju im za desert.id u kurac,ono fensi.

18. Ми смо за дезерт добијали смрдљиву јабуку, банану мању од кинеског курца и у најбољем случају пудинг. Будите задовољни.

19. ma, poslije nekog vremena baunti, snikers, mars, tviks i euroblok smore.. :DDD
    (I GROM!!!)

20. pravi studenti jedu sta im babo zakolje i posalje!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.