Moram nekom da se izjadam :((

1. Napredujes kako prelazis koji LvL, kad si brucoš daju ti semenke i blago gaziranu kiselu, a kad doteraš četvrtu onda kolju prase svake nedelje i neograničenu količinu Tartar sosa. Kao BOUNTY i finalnom stadijumu mozeš da nategneš glavnu kuvaricu u delu menze namenjen za kuvana jela.

2. kazu ljudi da je u ns dobra klopa u menzi.malo jedino zabadzuga u studenjaku kada bacaju one ostatke.oseca se na neko zlo.proletos ceo studentski grad smrdeo na kiseli kupus.ovi zakiselili vise no sto treba,pa bacili ono sto ostalo.nisi mogo popiti pivo u studenjaku ko covek.dobro,mogao sam...

3. ma studenti su govna
    ako imate šporet, kuvajte sebi!
    :D

4. studenti su puni para.ja ima srecu/nesrecu sto studiram u svom gradu,al kada pogledam ove sa strane,svi puni para,puni domace rane.rado zamezim kobaje i slanindze kada odem kod nekog od kolega.gajbe,solo zivot,ovo-ono,salje se novaca,picke materine.

5. eto vidiš
    kako je
    zaspati na medu
    uuu
    budiš se na leduuu uuu
    preko noći svijet se srušiooo
    svijet se srušio

6. čini ti se, čvore, sve je to od studenta do studenta:D
    tebi upala kašika u med :D

7. studenti su puni para.

WRONG!

čini ti se, čvore, sve je to od studenta do studenta

Upravo. Ocito si nailazio na takve studente koji su puni i imaju roditelji sta da im posalju.

Sto se menze tice, to je izmisljena stvar za studente. U Nisu, gde sam studirao, postoje 3 menze, i stvarno postoji razlika u kvalitetu hrane od menze do menze. Sreca pa sam se hranio u najboljoj (u njoj se kuva vecina hrane koja se razvozi i servira u svim menzama, tako da je i u njoj hrana najsvezija a i izbor je veci), pa mi je menza ostala u stvarno dobrom secanju. Suljpa iz menze ftw!

8. glupa kiša
    ŽELIM VANI

9. uzmi kišobran i vani si

10. jeo sam jako ljutu papriku i zaboravio da operem ruke pre pišanja.
    jao

11. onda mogu reci da sam bas imao srece,jer je vecina puna para.svima neki poljoprivrednici keva i cale,salju novaca,rane,placaju gajbu...studenti su puni para!studentsaka zurka,pasanga,pivo promo mali amstel 300 dindzi.sta bre koji kurac promo malo studenti i opet puno studenata.tako i u gradu.

12. jeo sam jako ljutu papriku i zaboravio da operem ruke pre pišanja.
    jao

Pa kad ne čitaš moje defke tako ti i treba :)

13. sace jos da kenja zilete

14. Makaronac
    uzmi kišobran i vani si

đes vidio budalu da oda po kiši

15. đes vidio budalu da oda po kiši

Pa kad nisi Meri Popins..

16. ma kaaak'a meri..više od kiše samo djecu mrzim :D

17. mos setas po kisi,kao romantika i to...

18. Kakva romantika, treba neko dete da joj napravi na kiši...Zašto mrziš kišu i decu Vidro devojčice?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.