Moram nekom da se izjadam :((

1. al se zato kecali svaki dan u taj stan i ona mu vrištala na kurac

2. smoklja me provalio.nekako me privlace trafike..da ne bude da se smejemo tudjoj nesreci to nikako.sto se ne bi nikad oporavio.moras da naucis da gledas sebe.a to i ja moram da naucim

3. smoklja me provalio.nekako me privlace trafike..

Ja samo da se ogradim od onog nemilog događaja sa ko zna koje nesuđene trafike,

Labokv tužba sledi uskoro ako ne odustaneš od autorskih prava

4. Maestro budaletino jedna umesto da si na ovom bull run - u uzeo lovu i počastio se kurvama i belim ti kukaš ko neka pička za 10 godina bukvalno najskrnavije veze.
    Ko je još normalan da bude s tobom 10 godina aloo

5. 10 godina sa Vukajlijašem wannabe influenserom = agonija

6. Pa da si nekad jebo Triforse, skontao bi njegov bol.
    Ustvari da si nekad imao emotivni kontakt mimo uticaja droga sa drugim razumnim ljudskim bićem a da nije neka quanon priča, skontao bi.

7. Imam narode razlog za jadanje. Doživeo sam težak životni poraz. Veza skoro deceniju duga mi se umesto brakom završila raskidom, i nije mi nimalo drago zbog toga. Trebaće mi dugo da se oporavim.

Jbg tebra, teška priča, šta da se radi. Tu smo da pomognemo.
    Ili će da se obesiš ili će da bude bolje :)

8. Živeo je u Vršcu "ćao Miki" nekad pre, možda je još uvek živ ko zna - čovek sedi negde na pločniku odvaljen, prolaziš, on skoči, unese ti se u facu i vikne ćao Miki, i to je to. Priča je ta da su Miki (on) i njegova žena živeli i radili u Italiji dosta dugo, devedesetih (valda) neko ih ubedi da će lira da padne i da treba kupovati zlato, jedna od onih nekih priča. I ovi stvarno krenu da kupuju zlato, i to im se na kraju stvarno i isplati. Vrate se za Srbiju, sve super 5. I posle nekog vremena čovek se vraća kući ne znam odakle, ulazi unutra, žene nema. Jedna soba, druga soba, izadje na terasu, vidi žena spušta gepek i vikne mu - ćao Miki! sede u kola i ode negde. I ne vrati se...Posle tipa 30 godina braka. Spakovala lovu, zlato, i ostalo što je vredelo u gepek naravno i zapalila. I ovaj prsne skroz, šta će čovek. Žena otišla nazad u Italiju kod tog nekog tipa što ju je i nagovorio da sve to odradi i da je voli, luduje za njom, ovo ono...Uzeo joj navodno sve i šutnuo je na ulicu posle mesec dana, kažu ljudi. Zašto sam ovo uopšte pominjao

dobro je Maestro što si ulagao u kripto a ne u hartije i ostalo, zamisli da ti je spakovala bitkoine u dva kofera da je ikako moglo i zbrisala, to bi bilo još gore naravno. Ne znam šta je bilo medju vama i kakav si čovek, al iskreno, da sam na tvom mestu, pustio bih buvu da se to sa kripto ustostručilo i da si uzeo pravu lovu. Tačno bih uzeo neki porše nešto iz rentakara na jedan dan, samo da kačim slike po instagramu. Te neke fore.

9. OK, sad sam prilično siguran da izmišljaš ove priče. Bio onaj "Čačak!" lik s ratišta, što saranjivao mrtvu decu i isto samo to znao da kaže.

Stop the CAP što bi reko Zapata

10. Melki, poučna priča. Hvala što si podelio. Ja sam veliki ljubitelj poršea, i nastojaću da ga kupim.

Mister No, pretpostavimo da se neću obesiti, niti odlepiti (kad već nisam) kao čovek iz Italije.

Preostaje samo da pokušam da napravim najveći comeback u životu. (zvezdica)

(zvezdica) disclaimer da ne bih nekome dao negativan primer iz nehata, dobar sam ja i dovoljan i ovakav kakav sam, self improvement ideologija nosi odredjenu gorčinu i toksičnost u sebi. Ne bih da postanem neki villain kojem je svet okrenuo ledja pa je on rešio da se najebe svima majke. Ne. Pustiti niz vodu sve što te boli, ljuti, tišti, bilo šta izaziva negativno. Dati malo vremena mozgu da procesuira novonastalu situaciju i pustiti niz vodu. Biti kul opušten lik. Zajebant. Napraviti ozbiljne pare i izgledati najbolje što možeš, da, ali ne iz besa i povredjenosti.

11. Jbg sad sam tražio sliku Čačka da ti bacim ali ne mogu da iskopam. Da imam poslao bih ti sliku Milanke Gluvakove al nemam nažalost, ona je išla po selu i pevala "kakva je ovo godina". Ali samo te četiri reči, dalje ništa. Tako godinama, dok nije legla na prugu i stavila vrat na šinu. Sveti arhangel Mihajlo, sećam se ko juče da je bilo. Čeda čep je našao bio, šokirao se čovek - uzeo glavu, došao do nje i rekao - Milanka, evo ti glave...

Ne znam sad kad već pričamo o tim one punch ljudima, ko je još bio. Čika bata Crnobarac je umeo kad se napije da nešto mumla, i onda kaže svakih 20 sekundi jedno otegnuto baaata, jedino što je moglo da se razume. Tužno čovek završio bio.

12. Btw dobrodošle su priče o ljudima koji su pukli psihički zbog žena, ili eventualno na nekoj robiji završili.

13. Bio sam u fazonu u jednom trenutku da saberem ovde sve klošare koje sam poznavao kao dečak, a koji su bili naročito ludi ili imali naročito zanimljive životne priče. Ali sam onda shvatio koliki je to posao zapravo, jer ih je bilo baš dosta.

https://vukajlija.com/cika-braca-morkica

Ne znam Maestro, vidi, tuga, suze, emocija, boli duša itd...Ali ja bih u jednom trenutku bio u fazonu - marš bre u pičku materinu, ne ostavlja se neko posle 10 godina tek tako. Šta si koji moj kurac bila pored mene sve to vreme onda, šta, pre tri godine sam bio bolji čovek, život bio bolji, ili si se ti opametila i progledala, videla sa kakvom budalom traćiš vreme...Šta tačno? Ko će da mi vrati sad tih deset jebenih godina, za kojih sam mogao upoznati nekog drugog i sa njim sad možda mogao imati tipa dvoje dece i srećan zajednički život? Kakve fore. Ne ostavlja se neko posle toliko vremena ako nije baš težak kreten ili nije napravio neko opasno sranje.

o ljudima koji su pukli psihički zbog žena, ili eventualno na nekoj robiji završili

Sa ćaletom nekad davno ležao na robiji čovek kog je verenica strpala u ćeliju zbog - silovanja. On čovek bio kamiondžija, bili vereni, ljubav, planovi, sve po redu. Negde išli nešto radili kamionom njih dvoje, parkiraju pored puta, redovan predbračni seks itd. Krenu dalje i nešto se dokače, počnu da se raspravljaju, svadjaju...Nailaze na dva pandura, žena kaže - čekaj stani nešto, zaustavi...Ovaj zaustavi, žena izadje napolje, krene da cmizdri i kuka kako ju je ovaj silovao...Uhapse čoveka ni krivog ni dužnog, ginekolog utvrdi da je stvarno bilo penetracije, i ovaj zaglavi 4 godine na robiji.

14. Poznavao sam čoveka, Bog dobri da mu dušu prosti, koji je varao ženu sa rodjenom sestrom (njenom, ne njegovom). Divna porodica, jako lepi ljudi, dvoje dece...E sad jbg to je zlo samo po sebi, gore je naravno ako žena sazna...Ali što je najcrnje ova ih navatala. Na šta liči šok kad upadneš u sobu i vidiš kako ti muž kara rodjenu sestru ne želim ni da mislim. Možda bilo jednom, možda trajalo, nebitno, posle toga nema popravke. Kako god, ostanu da žive zajedno ali žena se - prokurva, i to u fazonu - e idem tamo da se jebem sa tim i tim, doću predveče. Otvoreno. Čovek se razboleo ubrzo, patio se posle godinama i umro na kraju. E sad jbg ljudi ko ljudi, optužili je da je "kurva onakvog čoveka u grob oterala", ne znajući kako je do svega toga uopšte došlo. Ne znam šta je sa decom i kako su odrasla, mala sredina, svako svakog zna itd. Jebeno jako. Ne znam da li ti vredi šta ova priča pošto nije baš da je neko poludeo i dopao robije.

15. ma mnogo si mi ti nešto poznavao ljude znaš

16. Pa da si nekad jebo Triforse, skontao bi njegov bol.

Baš, c c c

Brt Maestro već dugi niz godina psihički puca po šavovima, ovo mu je samo još jedan orden na kaputu.
    Ako je 10 godina bio sa ženom i imao lepu vezu koja se sad naprasno raspala, onda laže ko pas bre. To mora da se najviše osetilo u poslednje 2 - 3 godine, a i ona da je iole normalna što čisto sumnjam šutnula bi ga za boljeg frajera beć tada.

Maestro riba od 10 godina je već u krevetu sa drugim likom, dooobrano se preispitaj kao i sve svoje životne poteze pa razmisli da li je do tebe i kakva ti pomoć zapravo treba. Možda si i nesiguran u svoje seksualne moći, msm ono jbt kačiš kurac na sajtu kobasicijade i to je pride post sa vrlo taktičkim pitanjem, kao da bi da ga meriš sa svima nama ovde ili nešto.
    Ni ono što ne možeš da spavaš ima neke veze sa tvojom trenutnom situacijom, garantujem.

Summa summarum, Vukajlija je sajt koji opsedaju psihički veoma labilne individue i svaka veza duža od 4 godine sa njima je recept za bol i patnju. Pogledajte samo Zapatu lol

17. Mister No, pretpostavimo da se neću obesiti, niti odlepiti (kad već nisam) kao čovek iz Italije.

Ma sprdam se malo, kakvo bešenje, posveti se malo sebi, bez toksičnosti. prođe si sve.

18. Summa summarum, Vukajlija je sajt koji opsedaju psihički veoma labilne individue i svaka veza duža od 4 godine sa njima je recept za bol i patnju. Pogledajte samo Zapatu lol

Ili narkomane pečurkare (nasisaš mi se kare hehe)

19. https://youtube.com/shorts/4dRMboLQw5U?feature=share

“Otišla davno, ostavila me, i ostao sam vječiti neženja.”

Video sam ovo prošle godine još i baš mi bilo žao

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.