Moram nekom da se izjadam :((

1. Uzmite sobu, dođavola! Odvratni ste!

IZNAJMIĆU SOBU S POGLEDOM NAAAATEEEEEEEEEEEE DA GLEDAM TE KAO NA TEVEEKRANUUUUUUUUUUUUUU I PROVEŠĆU U NJOJ NAJTEŽE SATEEEEEEEE JER ZNAM DA SADA IMAŠ DRUGOG U GLAVIIIIIIIIIIIIIIIII.....

2. Koji ti je kurac brate?

3. ja bih se izjahao al nemam na koga...

4. E, ja sam se fino izjahala po nekoj ljubaznoj devojci, koja je na klizanju pala ispred mene. Nije joj bilo nista. Ustala je jos srecnija.

5. ccc jaco, tako znači..u pedofile, pored mene žive :s

6. Млата
    Добро је, неким чудом "само" се добро угрувао и има напрснуће пршљена.

Напрснуће пршљена? Ух, како језиво звучи, а могу да замислим колико га боли. Јбг, кичма је у питању.

javio
    ja bih se izjahao al nemam na koga...

Исти случај!
    Нешто је много овде јахача и јахачица, а мало (расних) коња и кобила.

7. Ja moram da se izjadam, izjaham, kako god... Jutros sam ustala u pola 6 da bih oprala i osušila kosu, oko pola 8 sam otišla sa cimerkom da se iselim iz doma, ajd' to smo relativno brzo završile... Oko 10 došle da se uselimo u drugi dom, kažu mora da se zakaže kod referenta, pa smo se vratile i došle opet oko pola 12. Na blagajni su nas odrali za sve troškove, njoj je na kraju ostalo 5, a meni 32 dinara. Jedva smo našle taksi da nam preveze torbe i kese, ukupno 23 komada što kofera, što kesurina ogromnih i na kraju se lift pokvario, pa peške na 10. sprat sa tim stvarima. Srećom, srele smo neke drugove, pa su nam njih dvojica pomogli da to prenesemo, inače bih pala negde na stepenicama između 5. i 6. sprata... Sad sam konačno u svojoj novoj sobi u kojoj je grejanje slabo, ali bar imam gde da spavam noćas...

8. Немој да се нервираш Форгет, бар си завршила са тим. ;)

9. PrvaDama
    Ja sam RASNA!

Која си ти царица! Зато што си РАСНА, зато си и РАРИТЕТ.

10. Ја морам да се изјадам да сам Џонија035 једва препознала, зато што се дечко проктиторисао, мада сам одмах сумњала да је то онај исти што је био пре него што се прокититорисао. Ето, ваљда сам рекла све што сам хтела.

11. forget-me-not
    Ja moram da se izjadam, izjaham, kako god... Jutros sam ustala u pola 6 da bih oprala i osušila kosu, oko pola 8 sam otišla sa cimerkom da se iselim iz doma, ajd' to smo relativno brzo završile... Oko 10 došle da se uselimo u drugi dom, kažu mora da se zakaže kod referenta, pa smo se vratile i došle opet oko pola 12. Na blagajni su nas odrali za sve troškove, njoj je na kraju ostalo 5, a meni 32 dinara. Jedva smo našle taksi da nam preveze torbe i kese, ukupno 23 komada što kofera, što kesurina ogromnih i na kraju se lift pokvario, pa peške na 10. sprat sa tim stvarima. Srećom, srele smo neke drugove, pa su nam njih dvojica pomogli da to prenesemo, inače bih pala negde na stepenicama između 5. i 6. sprata... Sad sam konačno u svojoj novoj sobi u kojoj je grejanje slabo, ali bar imam gde da spavam noćas...

Ја се јебем око тог пресељења већ три дана.
    Па како је на Карабурми, шта има ново? :)

12. Izzie
    Ја морам да се изјадам да сам Џонија035 једва препознала, зато што се дечко проктиторисао, мада сам одмах сумњала да је то онај исти што је био пре него што се прокититорисао. Ето, ваљда сам рекла све што сам хтела.

Ма шта ти је, Изи? Вук длаку мења, али ћуд никад! :)))))

13. Ма шта ти је, Изи? Вук длаку мења, али ћуд никад! :)))))

Glad to hear that!

14. Enemi, u pravu si, najgore je prošlo ;)

Evo, Mlato, nije loše, snalazim se :) Jedino lift malo zabada s vremena na vreme, ali navikavam se :) Što 3 dana, treba da se menjaš sa nekim ili...?

15. Ма јок, него док сам се иселио, па уселио, па пренео ствари. И још нисам у соби, ови љомбери још нису отишли. :)

16. Aha, poznato mi je to :) A ostao si na Karaburmi?
    Ja bih da se spojim sa cimerkom, nadam se da će to biti izvodljivo :)

17. Био у Лоли два месеца, сад се враћам. Ма може све, само треба да знаш људе. :)

18. i to što kažeš :) See you around :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.