Moram nekom da se izjadam :((

1. to ono jest. Ja kada sam zadnji put bio pijan sa jednom devojčicom, nismo se deset dana u oči gledali. Osećao sam se kao poslednja beda. Tako da od tada pazim šta radim pijan.

2. Предстоји ми зајебана работа.

3. Предстоји ми зајебана работа.

bolje skupiti muda na 10 minuta, nego ih jesti ceo život :)

4. bolje skupiti muda na 10 minuta, nego ih jesti ceo život :)

Јашта, а ти, шта би с тобом? Јел смува ону препичку?

5. Тако сам се и ја зенто брате, али на крају ћеш морати. Исто средња школа била. Скупим ја муда, али зент кренем да замуцкујем, гушим се, испаднем највећи дебил. Корпаја до јаја. Дан данас се сећам читаве сцене. Али знаш шта брате? То је ништа колико би ме јело да нисам пробао. Пробај, што пре.

6. Управо сам попио пола литра Рингеровог раствора.

7. Јел смува ону препичку?

ma ne, čak nisam ni dobar sa tom djevom nešto. Uradila nešto ružno i ogadila mi se. Pa sam onda nešto malo šetao sa jednom finom curicom, ali pošto tu nije bilo neke zaljubljenosti raspalo se i to. Sada šetam kuče...

8. Ја би требало да достигнем твој ниво, да се шећем с рибом, ал ваљда има још мало времена, требало би урадити нешто. Бурзум, фала на савету.

9. to dođe samo po sebi. Kada god sam tražio neku devojčuru, nije bilo ništa, čim smanjiš zainteresovanost, same ti se javljaju. Naravno sem baš te za kojom umireš. Al Vukajlija veruje u tebe...

10. Moram na probu, mrzi me, hladno je da se presvlačim, boli me jebena glava, spava mi se, smorila me škola više, imala pismeni zadatak iz srpskog, tema glupa do bola...

11. Брате, нисам ја нисам тражио рибу, него кад сам је погледао то је то, први пут сам је запазио и знао сам да је то она, десило се. Али опет, као да нисам спреман за везу... Не знам шта ми је, охладио сам се мало, али копка ме то што нисам могао да јој приђем, али имам још мало времена.

12. Опуштено, корнелије, јебаћеш кад- тад.

13. Опуштено, корнелије, јебаћеш кад- тад.

Хвала ти царе, али није ми то примарно са овом рибом, то дође само, и вант то феел реал лове!
    Као из неке дефиниције, каже овако,
    Њу не би јебао, са њом би водио љубав, кад би дркао стављао би коондом, да је не би повредио.
    Јебига, ваљда ћу је смувати, има ту и погледа, чини ми се да јој се и ја свиђам.

14. vidiš, ja sam jedom pre bio zaljubljen strašno. Beše treća srednje i ja odmah raspičkao sve te vezice, kombinacije, čim sam ugledao tu devojku. U početku kada je vidim, nisam mogao ni ćao da kažem, osuši se grlo, glava padne zemlji i mrak. Ja sam kao neko dete nju bukvalno uhodio, a jedno mesec dana mi trebalo samo da prozborimo po koju. I nikako da joj kažem to što osećam. Onda se desilo jedne večeri da me uhvatilonešto, okrenem je i kažem kakva je stvar. Sa druge strane muk, ni da me otera u pičku materinu. E to mi je bilo jako teško veče života. Ali sam osetio neko olakšanje. Zato, probaj reći...

15. Хоћу, кад би био пијан било би ми лакше, тада немам стида, овако сам тремарош, тако и ја, кад сам стајао на семафору поред те ликуше, били ми сами, могао сам да јој кажем што, као да се упознамо и то, али грло ми се осуши, чујем срце како ми лупа, не знам шта ми би, јебига, и тако нисам је ни питаја.

16. A to ti je jedna od onih devojaka koju bi ženio na prvu. Sada si me doveo u situaciju da se i sam ispovedam :) Samo kako se god to loše po mene završilo, mogu ti reći da sam srećan što sam sreo takvu devojku.

17. Dečko koliko si ti zaljubljen, alo... Kako je to lepo, ta devojka treba da je srećna što ti imaš toliku tremu i to samo zbog nje.. Lepo skupiš hrabrost, kažep joj i sigurno te neće ispaliti. :)

18. ХАХА и ја делимично, прошле године је нисам ни примећивао, али сада, одједном у позоришту кад сам излазио, видех је, само на тренутак, причала иза мене са другарицом... Окренем ти се ја, запамтим је фацу, помислим '' Како је лепа ова'', али оно, сигурно сам је видео сад и никад више, кад после 2 недеље, сретен је у школи и колико сам био срећан! :)
    А тек када је подигла косу и завезала у реп, хтео сам да паднем у несвест колико је бјутифул.
    Кад је виђу ђе се смије млада,
    свијет ми се око главе врти, али буквално.

19. Lepo skupiš hrabrost, kažep joj i sigurno te neće ispaliti. :)

zapravo verovatno hoće, jer reći devojci da je voliš, to ti je kao da igraš ruski rulet sa pet metaka. Ali makar će mu biti bolje i doće u krug korpara pa će i sam davati savete :)

20. Хвала ти царе, али није ми то примарно са овом рибом, то дође само, и вант то феел реал лове!
    Као из неке дефиниције, каже овако,
    Њу не би јебао, са њом би водио љубав, кад би дркао стављао би коондом, да је не би повредио.
    Јебига, ваљда ћу је смувати, има ту и погледа, чини ми се да јој се и ја свиђам.

Капирам, имао сам такав случај пре отприлике пола године, и после мало цимања, успем да смувам девојку.
    Било ми је занимљиво месец- два, и сад оно....бларгх. Не јебем, ништа.

Још смо ми млади, та "права љубав" и срања нису за нас.
    Гледај да што пре јебеш, да се еманципујеш!лолол
    Тек тамао после двајес пете, тријесте тражи жену ил' шта већ.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.