Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Цело вече ми је у курцу
http://www.dodaj.rs/f/3G/JH/3TPPaHVR/310293201641996579385100.jpg
Psujem k'o kočijaš, popijem kafu, teram od 7-9 ujutru sve kolege u pičku materinu, pa se izvinjavam pola dana, pa kad očistim savest me zajašu nadređeni i ne puštaju po cca 2 sata, pa sam kao išutirana. Na kraju zapalim pljugu oko 5 i kažem - to je to, tri najbolje stvari u životu. Ako ne legnem do 10, sledeći dan je dan mrmota, a ako me usere, samo manje psujem.
Znam kako ti je. :)
Do pre neku godinu, psovka od mene je bila česta koliko i frižider na Aljasci. Sada se stanje znatno promenilo. :)
Šta ja da kažem? :)
Za tebe nema spasa. :DD
Umalo da nisam osamarila dete od 10 godina. Osecam se k'o kucka.
A šta je uradilo?
Pa vristali svi ceo cas (stazirala sam, da bi izbegla kolokvijum), i kao dodjemo nas troje, i polako ih smirujemo, i ja prolazim da podignem zabu koja je pobegla, i mene ovaj mali uvati za dupe. I posle, opet histerija, isti mali naskoci na koleginicu, i za grudi je capi. A treci kolega, on njen momak, i naskoci na malog da ga sklanja, i ovaj padne u histeriju, i kaze nas. Kakvu zelju sam imala da ga prebijem, pa to je strasno. Bas se lose osecam, ipak je on dete.
Куја:*
Ма удри, бре!
Sad je kasno, hvala gospodu, pa sam se uzdrzala... Mali razmazeni amerikanac, doso London da mi truje... Edili :*
Ја бих ударио, па шта буде...
To što je uradio je za jednu dobru šamarčinu. Ja bih ga udarila. Kažeš "to je dete". Pa kako misliš da to dete bude dobro vaspitano ako ne sad? Za stvaranje lošeg čoveka jeste dopustiti mu da se kao dete penje svima na glavu. Udri dok nije kasno.
Stvar je u tome sto bi me zajebali svi onda... Odgovoricu sutra, idem sada :)
ja bi Damo da mi to koljemo :)
Сморио сам се, добио сам кеца из латинског, биоса, немам муда да приђем једној младој дами, боли ме кичма и уморан сам од школе. Туга, јадан ја...
gledaj sa vedrije strane, koji će ti to kurac...
То ми је већ класика, него највише сам тужан због те рибе, немам муда, а опет уморан сам од прве смене, па ми се све сручило.
e što se riba tiče, nisam ti ja neki šmele da ti pomognem, žao mi je. Kada sam fino raspoložen, mogu prići bilo kojoj ez frke i lepo reći, a kada nisam, onda nemam volje za ništa, baš kao ti. Ali ako ti je baš problem daa joj priđeš, zamisli najgori mogući scenario i priđi joj, jer znaš da će biti bolje od toga.
Имао сам неколико пропуштених прилика али јебига, увек све смислим и немам снаге, ал ваљда ћу успети нешто.
Не би ми био проблем на журци кад сам пијан, али рецимо овако, на суво, тешко да би смео, али јебига, мораћу...