'LADNO MORAM DA GLEDAM EL KLASIKO PREKO JEBENOG NETA! Gde ja živim, jebote... Treba da kupim 50 Arena da bih mogao normalno da gledam fudbal! Al' je zato bitno da na nacionalnoj televiziji opet ide Porodično blago, a fudbal ko jebe! Dosta je LŠ, ionako to niko i ne prati. Pa kad krene opet Bolji život, da vidiš koju to gledanost ima!
'LADNO MORAM DA GLEDAM EL KLASIKO PREKO JEBENOG NETA! Gde ja živim, jebote... Treba da kupim 50 Arena da bih mogao normalno da gledam fudbal! Al' je zato bitno da na nacionalnoj televiziji opet ide Porodično blago, a fudbal ko jebe! Dosta je LŠ, ionako to niko i ne prati. Pa kad krene opet Bolji život, da vidiš koju to gledanost ima!
nemoj se prevariti, više od mene treba da te fascinira majmun Sultan iz eksperimenata sa bananom na plafonu, ja sam dete proseka, koje uglavnom daje dosta glupe izjave, a drugi ljudi me sami uzdižu, jer u tim glupostima traže nešto više. Ah podvodljivi ljudski rode...
Sam si izabr'o da budeš podvodač, niko te nije ter'o. olololo
fascinira me to kod ljudi. Što se manje namećem i što više ćutim, oni me više cene. Što se ja više trudim predstaviti kao glupa osoba i neko ko nije odavle, oni više uzdižu nekog Teslu u meni. A meni to ne odgovara. Ja sam dete tišine... :)
Био сам на готик курац палац журци, нисам ни знао да тамо идем (мислио сам да ће бити псај).
'Начи улазим, а распале нагудриране готичарке на све стране, ликови с неким гас маскама и наочарима, педери који се скидају на бини, лик који стоји на рукама, лик који је ланцем везао девојку итд.
На видео биму се приказују нека срања, пробадања коже, разапети људи, не знам ни ја.
Не желим да звучим као билде, АЛИ ОНО ЈЕ СЕКТА ЈЕБОТЕ. Не знам кој' је курац људима да се тако понашају! Бесна стока, шта ли.
А ТЕК МУЗИКА! МУЗИКА ЈЕ ЈЕДНО ГОООООООООООООООВНО ОБИЧНО.
СТЕЊАЊЕ НЕКО, ТУЦТУЦ...Мислим, имам ја разумевања, али БРАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
И поврх свега нисам ништа јебао, једино сам покрао неки виски.
O, da, imam drugaricu koja se loži na te gotike. Krajnje uznemirujuća grupacija. Obuku se kod kod Mileta Dragića i Van Helsinga i dođu da se drpaju i slušaju EBM. http://www.youtube.com/watch?v=u2yqw2uFsRE
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
:(
Kolko mrzim jebeni beli luk da ljustim, najgore kad krene da se lepi -.-
Mozes ako pijes tursku kafu da protrljas talogom od kafe.
zaljubljen sam u Čupku, samo neka repriziraju
Taj neki fazon. :) Pa kad krene Bolji život, mojoj sreći nikad kraja! Svaka druga epizoda - Violeta! Ma samo neka nastave sa ovim reprizama... :)
Bolesna sam. Umirem.
Niko nema jebene cekove -.-
Sale d snajperist
ahahahaha, cenim da je za soni :)
Jeste oblace :)
Pričaj šta je. Evo sad taman imam slobodnog vremena jer me mrzi d'učim a još sam fantastično raspoložen jerbo su ga oni fašisti opet izduvali! :)
Имам огромну жељу да неког напушавам! :Д
Imam ja kandidata, ortak. ;P
Imam ogromnu želju da pobijem ove ludake oko mene, verovatno bih skrenuo pažnju na sebe i dospeo u novine, a onda ih kazo nešto pametno...
Odlična ideja. Polako me fasciniraš. :)
nemoj se prevariti, više od mene treba da te fascinira majmun Sultan iz eksperimenata sa bananom na plafonu, ja sam dete proseka, koje uglavnom daje dosta glupe izjave, a drugi ljudi me sami uzdižu, jer u tim glupostima traže nešto više. Ah podvodljivi ljudski rode...
Sam si izabr'o da budeš podvodač, niko te nije ter'o. olololo
fascinira me to kod ljudi. Što se manje namećem i što više ćutim, oni me više cene. Što se ja više trudim predstaviti kao glupa osoba i neko ko nije odavle, oni više uzdižu nekog Teslu u meni. A meni to ne odgovara. Ja sam dete tišine... :)
Прдим већ пола сата као ненормалан а притом прдеж ми не смрди уопште. Шта да радим ? Молим вас, помозите ми, почиње да ме пече буља.
Није ово баш јадање, али да кренем:
Био сам на готик курац палац журци, нисам ни знао да тамо идем (мислио сам да ће бити псај).
'Начи улазим, а распале нагудриране готичарке на све стране, ликови с неким гас маскама и наочарима, педери који се скидају на бини, лик који стоји на рукама, лик који је ланцем везао девојку итд.
На видео биму се приказују нека срања, пробадања коже, разапети људи, не знам ни ја.
Не желим да звучим као билде, АЛИ ОНО ЈЕ СЕКТА ЈЕБОТЕ. Не знам кој' је курац људима да се тако понашају! Бесна стока, шта ли.
А ТЕК МУЗИКА! МУЗИКА ЈЕ ЈЕДНО ГОООООООООООООООВНО ОБИЧНО.
СТЕЊАЊЕ НЕКО, ТУЦТУЦ...Мислим, имам ја разумевања, али БРАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.
И поврх свега нисам ништа јебао, једино сам покрао неки виски.
И да, на карти, (ЗА КОЈУ САМ ИНАЧЕ ДАО 200 КИНТИ), пише ПЕЈН ПЛЕЖР; ПОПУСТ НА ТЕТОВАЖЕ И ПИРСИНГЕ 30%. Не знам који ми је курац био да то не видим.
O, da, imam drugaricu koja se loži na te gotike. Krajnje uznemirujuća grupacija. Obuku se kod kod Mileta Dragića i Van Helsinga i dođu da se drpaju i slušaju EBM. http://www.youtube.com/watch?v=u2yqw2uFsRE