Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pokušaj da ne obraćaš mnogo pažnju na to. Što se više nerviraš to će on biti gori. Ako ignorišeš to njegovo jebeno stanje i kad budeš pridavala važnost sitnicama koje ga čine srećnim polako će prestajati da bude takav. A ako je neki freak i opsesivno ljubomoran raskidaj dok ne počne da te bije.
Коме ово причаш? :)
Vučice, ajmo na pivo, ti častiš.
Gospođici koja se izjadala kako je dečko ljubomoran a tek sada vidim da je gospođica obrisala post. Ili možda njen dečko.
A-a Dabe. Pivo ne može. Kada izlaziš sa mnom samo se sokići piju i tračari se. :)
Što se mene tiče, važno da je kafana. Jes ti iz Novog Sada, il je to 21 u niku samo ukras?
Nisam iz Novog Sada. Žalim slučaj. :) Kafane ne podnosim, takođe žalim slučaj. 21 je simbolično jer sam se sa toliko godina udala. ;)
Ladno si se usrećila već sa 21 godinom. Jeboteeeee...
:))) Bitno je da je onaj od retkih dobrih brakova koji će da potraje do zlatne svadbe :))) ili dok neko od nas dvoje ne rikne prvi.
Ti sigurno nisi još pregurala 30. kad tako lijepo govoriš o braku, m?
Još malo pa punim 30. Suprug za par meseci puni toliko. :) Usklađeni smo i činimo sve da ovom drugom bude lepo tako da nema na šta da se žalim. :)
Joj kad to tako kažeš, svako bi poželio da ima tako skaldan brak kao ti. Mada nije sve tako bajno. Valja imati kohones pa se stati na ludu kamenčugu tako mlad.
Ne računam one uobičajene sitne svađe oko gluposti, to u svakom braku i vezi postoji. Bitno je da postoji kompromis, razumevanje a najviše ljubavi. Ništa nije teško kada nekoga voliš. Novac je tu samo da nam olakša život i da imamo da jedemo.
Ne gleda se kada i sa koliko godina ćeš stati na ludi kamen već se gleda za kakvu osobu se udaješ/ženiš. Ja sam našla osobu ravnu meni i mojim osobinama.
Ja koga god znam da se mlad/a oženio/udala, razvedeni su sada, a imaju 23-4 godine ljudi. Neki i djecu imaju. Bolje je dobro razmisliti, jer ne usere svakoga kao tebe, Vučice.
A ti to Vučice moraš da naglasiš Dubu da si udata žena da ne bi ništa pokušavao na tom sokiću, a i lepo je da pročita muž kako si divna? :) Zaista, svaka čast na opisanom skladu, slobodi i poverenju. U današnje vreme takav brak jeste poduhvat dostojan svakog divljenja, malo je istrajnih ljudi čeličnih nerava.
Inače, da ne bude da sam džabe na ovoj temi, moram da se izjadam da sam stekla užasnu naviku da uvek prvo pogledam šta ima ovde na forumu kada se ulogujem. I kosa čupava...
I ja da se izjadam da za 5 dana nisam potrošio ni dinara.
Ne vjeruj ženi koja se udaje sa 21.
Te su zmije najotrovnije.
Много сте ми ви наивни са тим браком. :Р
Брак је прецењен. Не мош' више ником веровати.
Ма то се сада носи тако... :Р
To su one osobe kojima je glupo ili ne vole da dele probleme sa supružnikom čak nisu ni dovoljno hrabri da se zajedno suoče sa problemom i da ih zajednički reše. Mi nemamo takvu barijeru. Savetujemo se i podržavamo kada je najteže.
Današnji brakovi pucaju često zbog njenih a ponekad zbog njegovih roditelja. Majka svoje ćerke se meša u sve a tu je najveća greška ćerke koja dopušta to jer misli, majka je za sve u pravu a muž nije. Pa ženska glavo jesi li se udala ili se i dalje držiš majci za suknju? Ako ne umeš da prihvatiš odgovornosti i sve što brak nosi za sobom šta si se onda koji kurac udavala?
Te su zmije najotrovnije.
Moja keva. A ni ja nisam daleko! Ja sam hepi, mnogo sam bre hepi, pa cu malo da vam delim hepiiiiija :** HEPIIIIII!!!!5634