Moram nekom da se izjadam :((

1. Vučice, lako ti je to reći kad te prihvatila njegova mama.

2. Izjadala sam se, ali nisam očekivala da mi iko odgovori. :)
    Pa, sam rekla sebi - glupo je i obrisala post! :P
    Hvala, Vučice, nisam videla tvoj post pre brisanja! Sorry.

3. Počelo je strašno da mi smeta psovanje u definicijama i postovima. Dokle više?

4. Натнат, откуд сад то? :Р
    Увек је 'вако било.

5. Nije baš...u poslednjih mesec dana ima mnogo definicija koje se potpuno neprirodno završavaju nekim psovačkim primerom, dotle čitam sve o.k., taman da dam splu, kad ćorak.
    Ma čak nisu ni dobro ocenjene, obično imaju skor 21:8 i 45 komentara...

6. Hvala, Vučice, nisam videla tvoj post pre brisanja! Sorry.

Ok. Bitno je da si shvatila grešku. Nemoj da se ponovi. Ja se potrudila a ispala da sam se našljokala ili omašila temu. :)) Oprošteno. I pokušaj da sve ono što sam rekla. Kaži mi, da li je bolesna ljubomora koja dovodi do toga da ti brani sve i svašta ili još nije stiglo do toga?

7. Натнат, јбг, контају људи да ће најбоље да прођу ако збуџе нешто о сексу, сисама и тако том...

8. Pa loše kontaju. Ali nije bre stvar u sisama i seksu, nego u primerima u kojima konverzacija podrazumeva pičkaranje....To ne razumem.

9. Могуће да не знају да изразе и дочарају нека без псовања...

10. Ma to je tako oduvijek, obavezno 3 primjera - 2 sa normalnom konverzacijom i upotrebom definisanog izraza a u trećem se razgovor prekida tjeranjem u pičku materinu ili na sličan način, što je, kad sagledaš, debilno.

11. @Eddie, imam bas onu, je l', 'pravu' insomniju, samo sto se moja javlja epizodno, traje mesec - dva, pa onda koji mesec normalno spavam..
    Bez obzira na to kad legnem, treba mi oko dva sata da zaspe, spavam svega 2-3 sata i stalno sam premorena, a necu da pijem glupe lekove za spavanje, od njih sam jos umornija >.<

12. Хахаххах. А јебига, онда. :)
    Нагудрирај се, биће ти лакше.

13. Nema kosmopolite. Nema raje na sajtu. Par ljudi ostalo, šta je ovo?
    Ne valja, ne valja.

14. И ја сам... ај' да се изјахамо.

15. Aj ne. Tema je za jadanje, opet su promenili. Jebiga, mora da se čita :)

16. Нееееее.... ево чему да се јадам, што нема више јахања :(

17. I meni žao. Nisu fer, to je unosilo malo sunca u naša mala smrknuta pesimistična života.

18. Preljutio sam meksičku hranu, ako je to uopšte i moguće. Strašno.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.