Moram nekom da se izjadam :((

1. Па јесте... што не можемо да јашемо више деџко !

2. Skočimišu, pospi šekerom.
    Pišimo pisma visokim čelima da oćemo bolje ime za pesimističnu temu.

3. Ma jok, kakav šećer, ja sam muško, ima da stisnem muda i da pojedem ovo, aupizdumaterinu!

4. Стисни муда и сери ватру скочко !

5. Pa, onda srećno Skočko. Broj hitne je 94, mislim da je tako idalje.

6. Обавезно пиј пуно млека и јогурта кад будеш спалио желудац.

7. Poj'o sam 4 viljuške i onda mi je pozlilo, al' ozbiljno. Smučilo mi se, ipak nisam toliki mudonja. Ili su ove paprike preljute.

8. Ma, reći ćemo da su paprike preljute. :D

9. Naravno, nije džaba ona narodna: "Ne kudi konja kog jahala nijesi!"

10. Naravno, naravno... :D

11. У новчанику од папира имам само рачун... И то туђ. А од племенитих метала имам само оно дугменце.

12. Pa proizvodi sam pare, šta da ti kažem... Ili kradi!

13. Да крадем нећу сигурно, за производњу погона немам... Али нема везе, нису паре битне:
    http://www.youtube.com/watch?v=sNYTKdrUw-g

14. Već dve i po nedelje ne izlaze rezultati kolokvijuma. Ne mogu mirno da spavam jer ne znam koliko sam šta zasrao! Zašto su asistenti toliki decxko?

15. :D Imaš li dušu za početak?

Ма имам бре, имам све што треба! лололо

Već dve i po nedelje ne izlaze rezultati kolokvijuma. Ne mogu mirno da spavam jer ne znam koliko sam šta zasrao! Zašto su asistenti toliki decxko?

Ма то је најбоље тако, заборавиш па те и не брине шта је било. х)

16. Pa tako enemy, onda imaš sve sem love.
    Vitae, najebi im se keve, jer su dechko! Ja saznam prvog dana kad uradim, da li je prolazna ocena, ili ne. E sad, šta sam tačno dobila, to moram da čekam. Ako nas malo radi, onda nam ocene u holu :)

17. А лова је изгледа пресудна. хР

18. Vitae, najebi im se keve, jer su dechko! Ja saznam prvog dana kad uradim, da li je prolazna ocena, ili ne. E sad, šta sam tačno dobila, to moram da čekam. Ako nas malo radi, onda nam ocene u holu :)

Moraću da im šaljem pisma bombe :) Imamo neke ankete da popunjavamo na kraju svake godine, ocenjujemo efikasnost asistenata,profesora, pišemo komentare i tako to. Ja sam se baš potrudio oko toga prošle godine, dao sam polovini kečeve i dvojke, nazvao ih mrcinama u komentarima. Ali mene niko ne jebe dva posto :( Zašto onda postoje ankete? Zašto su ljudi iz studentske službe decxko?

19. Zato što ih niko ne voli, pa tako. :)
    Ja ću postati asistent samo da ispravim nepravdu koju ovi nama čine :D