Moram nekom da se izjadam :((

1. Писмени из енглеског сутра а ја немам ни књигу ни радну свеску. Најебо сам

2. Једе ми се нешто слатко, ишлери су пола метра иза мене, мене мрзи да се окренем да их узмем. Њааах.

3. Zar da lažem?!

Јашта.

Него, уби ме летарђија.

4. Немој Славко, заобиђи истину.

5. Ne mogu više da jedem GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

6. - miš me siluje najstrašnije, ispada mu levi klik
    - riknule mi slušalice od kompa
    - riknuo mi displej na telefonu

Sve to u roku od 24h.

7. Нашао сам књигу, јес!

8. cornelije@ super, sda se daj na bubanje ako ti nešto nejasno pitaj!

ja se razbolela..trese me groznica, nos zapušen, sinusi otekli..imam utisak da mi je cela glava naduvena..još sam morala jutros kod zubara, da završim konačno sa opravkama..

9. Ок, знам ја пристојно енглески, радим сада времена и пасив, да мало прочешљам то у радној свесци.

10. - miš me siluje najstrašnije, ispada mu levi klik

A ti ga namesti da lepo uđe i da ne ispada više. :)

- riknule mi slušalice od kompa

Šta će ti slušalice, imaš zvučnik. :)

- riknuo mi displej na telefonu

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAA

11. A ti ga namesti da lepo uđe i da ne ispada više. :)

Ne mogu, polomljen je. :)

Šta će ti slušalice, imaš zvučnik. :)

I zvučnici me zezaju, prekida se zvuk ponekad.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAA

HAHAHAHAHHA :D

12. Ako sad ne eksplodiram nikad neću. Treba onog poštara zatvoriti i ne dati mu da izađe tokom novogodišnjih praznika.

13. У кризи сам, оцене су ми благи очај, потенцијална риба ми рокнула педалу, и јуче сам купио кошуљу за нову годину ''Том Тејлор'', дискретна, тамно сива са неким пругама, а изгледа да онај предлог да одемо у неки клуб у сарајевској пропада, јер не можемо да се договоримо нас 10. . . А иде ми се на неку журку, ааааа, продао бих синтисајзер за једну луду ноћ у стану де грува музка. . .

14. Vučica21™
    Ako sad ne eksplodiram nikad neću. Treba onog poštara zatvoriti i ne dati mu da izađe tokom novogodišnjih praznika.

Затворити кад је најпотребнији?

cornelije
    У кризи сам, оцене су ми благи очај, потенцијална риба ми рокнула педалу, и јуче сам купио кошуљу за нову годину ''Том Тејлор'', дискретна, тамно сива са неким пругама, а изгледа да онај предлог да одемо у неки клуб у сарајевској пропада, јер не можемо да се договоримо нас 10. . . А иде ми се на неку журку, ааааа, продао бих синтисајзер за једну луду ноћ у стану де грува музка. . .

Поправи оно што можеш - оцен, што се рибе тиче - наћи ћеш другу, треба за то времена, да се искулираш јелте...а што се пак предлога тиче и договора - или узми ствар у своје руке, ако ме разумеш, и покрени сам организацију или нађи већ што друго, то није нешто око чега треба да кидаш живце..

15. Малко сам болешљива...

16. Ок, али тако ми се иде у журају неку, а то за рибу, ма смуваћу ја ову, ко Буда Трајковић, из друге. . .

17. cornelije,brate,smaras...

18. јебига, нећу више, ионако ово није тема за праве мушкарчине. . .

19. Nije nikad ni bila...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.