Moram nekom da se izjadam :((

1. Muvao se s jednom, zove me druga, treća šalje poruke. Prihvatio sam sve igre i nijednu nisam isfurao.
    Danas na faksu sve tri na okupu. Sjede jedna s drugom i zgledaju se. Zovu me za sto. Popio sam kafu šnjima i munjevito pobjeg'o na slavu. Sve tri su davale neke signale a ja ne znam đe bi, šta bi, k'o da su se dogovorile, zmije one ženske.

2. Скочко, мислим да ће да падне неки групњак.

3. Па који ћеш ти курац онда овде на овој теми?

4. ma nastavite vi,necu ja da vas ometam,pozdrav

5. Zato što se ovo neće završiti kako sam planirao. Nešto mi se sprema a na dobro nije.

6. Затворити кад је најпотребнији?

Dobro, ali da mu se zabrani da donosi račune.

7. skočimišu, vodi računa sa tom igrom, pogotovo ako se one međusobno druže. znam da je izazivanje ljubomore popularan način osvajanja ribe, ali jedini način da ne ostaneš "praznih ruku" je da odlučiš koja ti se stvarno najviše sviđa i osatle ignorišeše, odnosno otkačiš.
    to je bar moj savet.

8. Али овако може да има ТРИ!

9. Dvije se druže pravo dobro, treća je tu samo onako.

Poslušaću savjet, otkačiću sve tri. Realno, nijedna mi se ne sviđa, al' sam uletio u ovo čisto zbog igrarija al' se zakomplikovalo mal' ne rekoh do kurca.

10. Poslušaću savjet, otkačiću sve tri.

Не, јеботе!
    Зашто то радиш себи?
    Ако бар нећеш све 3, јеби једну, кад већ можеш.

11. eddie@ lol! zamalo da mu upropastim!:)

skočimiš@ veruj mi da sam se uvek više plašila da će mi dečka muvati drugarica, nego da će on da muva neku od njih..čudne su žene, pale se na sujetno nadjačavanje..šta da ti kažem, znaš sam najbolje šta želiš. pa to i uradi.

12. Али овако може да има ТРИ!

Može kurac, one sve međusobno pričaju, i kad saznaju da se zajebava sa sve tri u isto vreme, ima 99.99% šanse da ga sve odjebu, i otprilike 0.01% šanse za trojku.

13. Чаче, види шта рекла Либлет горе. :Д

И нисам мислијо са све три одједном, то је скоро немогуће.
    Већ једна по једна.

14. Ma nema šanse da bude više od jedne, ljudi, jebeš mi sve živo što imam ako već nisu pričale o meni. Jedina mi je šansa ova treća što se ne druži baš s njima, al' ona je smorčina aj zdravo. Ko me jebe kad sam kreten, 6 mjeseci i ne gledam žensko i onda za 5 dana oću 15.
    Al' samo je jedna u srcu, mamu joj jebem onu emigrantsku.....

15. Ma nema šanse da bude više od jedne, ljudi, jebeš mi sve živo što imam ako već nisu pričale o meni. Jedina mi je šansa ova treća što se ne druži baš s njima, al' ona je smorčina aj zdravo. Ko me jebe kad sam kreten, 6 mjeseci i ne gledam žensko i onda za 5 dana oću 15.
    Al' samo je jedna u srcu, mamu joj jebem onu emigrantsku.....

Brate, ne teraj sebe da ideš okolo s ljudima čisto da bi pojebao nešto ili da ne budeš sam. Sjebaćeš se ti još gore, a i sjebaćeš druge. Veruj mi. Čekaj da ti se neko zaista svidi. Let d nejčr tek its kors.

I da, šanse za grupnjak su ti gotovo nepostojeće:)

16. Упокојио сам неку фенси чоколаду од 250гр, ал сам управо сконтао да сам и папир појео. Мајко Кристова

17. Koju epifaniju doživeh. Hejtuješ prepotentnog palančanina i vidiš mu rorija na avataru i automatski hejt iščili.

18. Ne brini, izaćiće to prirodnim putem. :)

19. Koju epifaniju doživeh. Hejtuješ prepotentnog palančanina i vidiš mu rorija na avataru i automatski hejt iščili.

Hahaha. :)

20. Koju epifaniju doživeh. Hejtuješ prepotentnog palančanina i vidiš mu rorija na avataru i automatski hejt iščili.

Коју епифанију доживех. Хејтујеш малог латентног педерка који те вређа па ти се извињава на певете и имплицитно моли да га не пријавиш, кад оно то риба готичарка, са сасвим солидним прсом, како чух. Аутомацки хејт ишчили!
    ;*

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.