Moram nekom da se izjadam :((

1. Ja molila da me ne prijaviš? Znači siši kare, Latinčiću:)

Aj sad prijavi ovo:)))

како чух.

Pogrešno si čuo, jbg.

2. Опуштено, неам ја ништа ни против оскудног попрсја.

3. Hehe. Smiješno je to što impliciraš da si zapravo ikada imao izbora. Ja iskreno mislim da ti ni pola sise nisi video uživo, al to je samo moje mišljenje. Možda se i varam.

:)

4. Педерски смајли увијек ријешава ствар.

5. Hehe. Smiješno je to što impliciraš da si zapravo ikada imao izbora. Ja iskreno mislim da ti ni pola sise nisi video uživo, al to je samo moje mišljenje. Možda se i varam.

:)

х(

6. ЋЕ ПОЛУДИМ, АААААААААААААААААААА

7. Мрзим каце попичкају ликовби које зимр да иду до краја...

8. Razumije li se iko u medecinu?

9. Tačnije, u gastroenterologiju. Ili bilo šta interno.

10. Ja oć da študiram medecinu, ako ti šta znači.
    Jebeno mrzim kad mi na slavu donesu milke s lešnicima, oć da popizdim. JEBALI VAS LEŠNICI, STE ČULI?!

11. Ja oć da študiram medecinu, ako ti šta znači.
    Jebeno mrzim kad mi na slavu donesu milke s lešnicima, oć da popizdim. JEBALI VAS LEŠNICI, STE ČULI?!

Au brate, meni te omiljene.

12. Daš ti meni obične, ja tebi slešnicima, može?

13. Moglo bi kad bih imala obične. Daš ti meni jednu, dve onako na zajam, ću ti vratim nekad?

14. Može i to, samo da ih se rešim. Dil je postignut! :))

15. Samo se ti rešavaj njih i pošalji ih meni. :) Postignut, naravno! Gde takvu ponudu da odbijem. ololol

16. Pošalj adresu na pevetej, i neku 'oćnu sliku po mogućstvu lolo

17. A nemam ja moćne slike, ja sam mala i cigančica. Nisam tvoj tip, veruj mi. ololo

18. Samo ti šalji, ništa ne brini lolok

19. Znači ne smeta ti rasna raznolikost? Ja sam te upozorila. lolol

20. Pička je pička, čak i da je tri stepena toplija lololo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.