'Nači mnogo, ali baš onako preterano izuzetno mnogo mi ide na kurac jedan baja koji deli letke za onu mrtvu Britaniku na uglu Sremske i Kneza. Lik ima takvu neku antipatičnu i smaračku facu da to nije normalno. Ima jednom da mu se izderem pred svim onim ljudima da se nosi u pičku materinu, i on (onako idiotski obučen i antipatičan) i pičke (čitaj: debela kravetina koju su stavili na letak umesto neke ultra dobre ribe) i obrazovanje (koje ne bih mog'o tamo da dobijem tačno i da hoću).
Стојаковић свршио каријеру.
Четврти најбољи тројкаш у историји НБА. Уз Дивару најбољи србин.
Хвала Пејара.
Занима ме да ли он због ове хроничне повреде може квалитетно да задовољи Камилу?
Razumije li se iko u medecinu?
Ja,nadam se dovoljno. I u interno i u gastroenterologiju. Sto?
http://vukajlija.com/forum/teme/32447-zdravstvene-tegobe?strana=7#post_1755152
Instalirao Skyrim u subotu i kao necu ga igrati dok se ne zavrsi polugodiste i danas upalim aj kao malo cu i pikao nekih 6-7 sati :C
I zima je i hladno mi je...
Mržu mi se noge.
Obuci se, šta da ti kažem. :)
I have a small dick...
EDIT: Nick, nick je u pitanju, ne znam šta je s ovom tastaturom u poslednje vrijeme..
I have a small dick...
Ne postoji problem koji čika plastičar ne može da reši. :)
Super, zvaću ga kad budem ima domaći iz matematike.
Nije, to ti se sve skupilo - od hladnoće!
Smoki. :)
Sprdajte se vi, al ja kad sam na plažu ne moram da se plašim da pored mene prođe neka dobra riba u toplesu.
Pimpek. :)
Ma, pusti ti plažu! Zima je, sam si se "nasankao"!
Zadaviću nekoga, toliko sam ljut i iznerviran da je to nezdravo.
'Nači mnogo, ali baš onako preterano izuzetno mnogo mi ide na kurac jedan baja koji deli letke za onu mrtvu Britaniku na uglu Sremske i Kneza. Lik ima takvu neku antipatičnu i smaračku facu da to nije normalno. Ima jednom da mu se izderem pred svim onim ljudima da se nosi u pičku materinu, i on (onako idiotski obučen i antipatičan) i pičke (čitaj: debela kravetina koju su stavili na letak umesto neke ultra dobre ribe) i obrazovanje (koje ne bih mog'o tamo da dobijem tačno i da hoću).
e a koja je fora da je naziv škole loše spelovan? :D
Vot du ju egzektli min baj loše spelovan? :D
Каже се Бретања :Д