U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Стојаковић свршио каријеру.
Четврти најбољи тројкаш у историји НБА. Уз Дивару најбољи србин.
Хвала Пејара.
Занима ме да ли он због ове хроничне повреде може квалитетно да задовољи Камилу?
Razumije li se iko u medecinu?
Ja,nadam se dovoljno. I u interno i u gastroenterologiju. Sto?
http://vukajlija.com/forum/teme/32447-zdravstvene-tegobe?strana=7#post_1755152
Instalirao Skyrim u subotu i kao necu ga igrati dok se ne zavrsi polugodiste i danas upalim aj kao malo cu i pikao nekih 6-7 sati :C
I zima je i hladno mi je...
Mržu mi se noge.
Obuci se, šta da ti kažem. :)
I have a small dick...
EDIT: Nick, nick je u pitanju, ne znam šta je s ovom tastaturom u poslednje vrijeme..
I have a small dick...
Ne postoji problem koji čika plastičar ne može da reši. :)
Super, zvaću ga kad budem ima domaći iz matematike.
Nije, to ti se sve skupilo - od hladnoće!
Smoki. :)
Sprdajte se vi, al ja kad sam na plažu ne moram da se plašim da pored mene prođe neka dobra riba u toplesu.
Pimpek. :)
Ma, pusti ti plažu! Zima je, sam si se "nasankao"!
Zadaviću nekoga, toliko sam ljut i iznerviran da je to nezdravo.
'Nači mnogo, ali baš onako preterano izuzetno mnogo mi ide na kurac jedan baja koji deli letke za onu mrtvu Britaniku na uglu Sremske i Kneza. Lik ima takvu neku antipatičnu i smaračku facu da to nije normalno. Ima jednom da mu se izderem pred svim onim ljudima da se nosi u pičku materinu, i on (onako idiotski obučen i antipatičan) i pičke (čitaj: debela kravetina koju su stavili na letak umesto neke ultra dobre ribe) i obrazovanje (koje ne bih mog'o tamo da dobijem tačno i da hoću).
e a koja je fora da je naziv škole loše spelovan? :D
Vot du ju egzektli min baj loše spelovan? :D
Каже се Бретања :Д