Moram nekom da se izjadam :((

1. Ма опуштено спавалице, ја сам толико корпи попио да би цвећару могао да отворим! лололо

2. Znaš kako, opisati jednu ženu i jednom knjigom je teško. Opisati ceo ženski rod, nemoguće.
    Kada nije jedan Ovidije mogao da dirne sušt žene, teško će iko od nas moći.

3. Enemi, hoces onda da ti dam i ovu moju, mislim za kolekciju? :)

4. Нека, не треба ми, та је за погрешан тим! хД

5. Pf, ja samo htela da pomognem :)
    Neka, zatrebace nekom drugom :D

6. jesu li dve korpe, jedna nekorpa? takoreći, uspeh?

7. Svi su krivi. A devojke stvarno vole da sanjare, bože sačuvaj šta im sve padne na pamet kad samo vide lika u prolazu. xD

Ма опуштено спавалице, ја сам толико корпи попио да би цвећару могао да отворим! лололо

Što cvećaru ako si dobio korpe? Zar ne korparu? B) :p
    Čudo, ja nisam toliko, a nisam baš toliko normalna, valjda ispitam lepo situlaciju, šta li, mada sam jednom dobila jednu jako zajebanu. Nači lik mi se jaaaako đao, muvali se tu nešto pet dana, brate, stvarno ono super mi sve izgledalo, i drugarica mi rekla da mu se đam, i on posle meni dade korpu pred kapijom. xD Razlog, valjda raskinuo sa nekom žemskom sa kojom je bio dve godine, pa kao... Da li je tačno... Ne'am pojma, srednja, hormoni otkud znam... Jebe lud zbunjenog. x)

Najgore ono kad zna neko da ti se đa, pa te zajebava, ili se cepa kad te vidi. Da, da, ima toga i u dvadesetim. xD

8. Ја не пишем глупости, већ непобитне чињенице. Жене много више планирају него мушкарци, и то не само у вези, већ свим сегментима мушко-женских односа и то је непобитна чињеница, а не глупост. Тачка.

lupetaš, ko da nikad nisi video žensko u životu, a još manje popričao s nekom...
    po čemu si ti to merodavan da analiziraš ženski rod? i po čemu si toliki znalac? ja sam žensko već 34 godine i ova tvoja priča je glupost...

9. Жене су за геј људе.

10. Не знам да л' смем ово да кажем својој жени.

11. кад девојка каже неком дечку да јој се свиђа, њему одмах у глави пада на памет да је ова испланирала да се уда за њега и да га веже за сва времена и зато се дешава да он побегне главом без обзира иако му се можда та девојка и помало свиђа.

Eto, sam si rekao. Vi ste muškarci, bre, mnogo čudna sorta. Svidja vam se devojka, a vi je ispalite? E, svašta. A i mi devojke ispade mislimo samo na udaju, što nije tako, veruj mi. :)

12. A i mi devojke ispade mislimo samo na udaju, što nije tako, veruj mi. :)

Када не мислите на удају, мислите на курац.

13. Idu mi na kurac sve teme čiji naslov je nepravilno napisan, a samim tim i ljudi koji se namjerno sprdaju sa tim. Inače sve ok :D

14. Када не мислите на удају, мислите на курац.

Sad smo i nimfomanke.

15. Au, kako sam nesvesno otvorila temu o muško ženskim odnosima. :)

16. Konstantno se ta tema provlači. Mada ja sad ovog što je pričao o udaji ne kontam. AKo se vi uplašite kad vam žensko priđe (a stvarno se mnogi prepadnu, koliko sam primetila), što onda pola vas ne priđe devojci koja mu se sviđa. Ili, ono najgluplje, pričaju sa jednom ribom sat i po i oduševljavaju se zajedničkim temama, i onda najednom priskoče drugoj? lololololo Ko će ljude shvatiti... x)

17. Spavalice, da si znala, ne bi ništa ni pominjala :)

Ovo da devojke misle samo na udaju jeste generalizacija, ja znam za nekoliko slučajeva kad su devojke raskinule duge veze, jer su se njihovi momci 'uozbiljili', odnosno, planirali da se žene, a one se uplašile i pobegle glavom bez obzira, tako da...

18. Ja mislim na udaju dok gledam komšijsku hrticu i pitam se kako se sparila sa jazavičarem. ZAšto tad mislim na udaju... Pitajte boga. Možda neka buduća životna metafora. :)

19. Управо сам појела два кила мандарина.

20. Ovo za udaju....ajde kad ste vec naceli.. ja kontam da to vazi za devojke sa sela, i ja sad ovde ne pokusavam da pravim neku razliku niti da te devojke omalovazavam, nego je to moje zapazanje... ja imam dosta cak i rodjaka sa sela, koje samo gledaju da nadju "dobru priliku" i da pobegnu iz sela ako je moguce, sto pre, to bolje. Dok to nije slucaj sa devojakama iz grada, mislim, razmialjaju i one o udaji, ali ne na taj nacin kao one sa sela.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.