Moram nekom da se izjadam :((

1. Ili, ono najgluplje, pričaju sa jednom ribom sat i po i oduševljavaju se zajedničkim temama, i onda najednom priskoče drugoj?

Baš to. Nikad mi neće biti jasno. lololo

2. Управо сам појела два кила мандарина.

Ja sam pola čokoladne torte. Neće ništa ostati za subotu, mama mi je rekla da sam alavo prase. :(

3. Ja sam pola čokoladne torte. Neće ništa ostati za subotu, mama mi je rekla da sam alavo prase. :(

Ја сад кренула са ишлерима. :( Кацам стока. Имаш пвт.

4. Ili, ono najgluplje, pričaju sa jednom ribom sat i po i oduševljavaju se zajedničkim temama, i onda najednom priskoče drugoj?

Suprotnosti se privlače, znaju da smaraju ta uber-zajednička interesovanja xD

5. Ја сад кренула са ишлерима. :( Кацам стока. Имаш пвт.

E... Ja ću malo da zasladim čajnom... x) Totalus nezdravus. :D

Suprotnosti se privlače, znaju da smaraju ta uber-zajednička interesovanja xD

Olololo, šta onda ja da tražim? Vegana bodibildera i atletu, koji za zapaljive limunove nikad nije čuo i misli da je Vegeta začin? xDDDDDD lololololo

6. zapaljive limunove

Sad ozbiljno - koj' ti je ovo vrag?

7. :размишља шта је супротно од тога:
    ...

УДАЈ СЕ ЗА МЕНЕ ЛОЛОЛО

8. zapaljive limunove

Seriously... Cave Jonson... Perhaps? xDDDDDDD
    http://grey-skies.net/media/blog/29-04-11/cave-johnson-lemons.jpg

Totalno over 9000 kvote, ma sve. Sad se smejem. Mada jeste, previše sličnosti uplaši... :)

:размишља шта је супротно од тога:

Suprotno od onog što sam navela.... Ili suprotno od onoga što kao treba da tražim? ^_^

9. Suprotno od onog što sam navela.... Ili suprotno od onoga što kao treba da tražim? ^_^

Збунила си ме мало сад.лолол
    Сутротно од веган, билдер, курапалац. :Д

10. Dobro combustile lemon, Englezi. :D
    http://cache.ohinternet.com/images/3/38/Piccolo_facepalm.JPG

Сутротно од веган, билдер, курапалац. :Д

E, alo onda po tom zakonu ti moraš biti vegan, bodibilder i ti kurci palcovi. :D

Hahahaha, ala se nalupetasmo. :D

11. Портал♥

E, alo onda po tom zakonu ti moraš biti vegan, bodibilder i ti kurci palcovi. :D

Ма јебеш закон.
    ФАК ДА ПОЛИС!

12. Ма јебеш закон.
    ФАК ДА ПОЛИС!

Fak jea. ♥

Inače, ovo mi je bilo urnebes pošto sam fan i jednog i drugog. xD
    http://www.demotivationalposters.org/image/demotivational-poster/0908/the-cake-is-not-a-lie-light-yagami-misa-amane-l-death-note-a-demotivational-poster-1249555909.jpg

13. Fak jea. ♥

'Начи оно, кад будеш слободна цимај.
    И пвт је увек ту... :ДД

ололол

14. Еди + Сморка, Еди + Сморка, ута та, ута та, ња ња њања ња х)

15. лололо ћути, ви'ш да ме испаљује :Д

16. Njaaaa, i ja kazem, imamo novi par, je je jee :)

17. лололо ћути, ви'ш да ме испаљује :Д

Hahahahaha, kakvi ste, ne smem ni članak o klincu koji je umro od masturbacije da pročitam...
    xD
    Oma pred oltar! x))))

18. Тај рад! :Д

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.