Moram nekom da se izjadam :((

1. Napijo se, izgubijo mi Partizan, jebem ja mater onom crncu mutavom i onom Raduljici a ako ga je iko trpio i imao vjeru u jebenog Raduljicu to je bio Benja al' me izd'o kad je najpotrebnije bilo, pu sjeme mu jebem ono brdskoplaninsko da mu jebem mutavo, i VLADE trenerčina, vjerovo sami u njega al+ se posraše na sve što sam vjerovo u njih da im jebem sjeme im se zatrlo PU

2. Ne znam šta da upišeeeem!

3. Liznuo sam sopstveni lakat! Malo sutra, neće i dalje, moram da isprobam neku tehniku sa jutjuba ne ide konvencionalnim metodama.

4. o živote šta mi radi pms, znači ovo nije normalno
    u jednom momentu sam najsretnija na svijetu, onda nakon 3 minute mi se plače, onda nakon 10 minuta bi da izvršim samoubistvo, pa nakon 17 minuta bi u šoping....
    stalno mi se jede nešto, a onda mi se gadi hrana...
    samo je jedna stvar konstantan, a to je jebena želja za seksom, što me opet čini tužnom jer nemam s kim....
    majko božija pomaži mi nekakoooo

5. Ne mogu da potrošim kol'ko mogu da zaradim. :(

6. У понедељак поправљам мату на 2, ал нисам баш сигуран да ћу поправити. . .Морам да учим цео викенд комплексне бројеве.

7. samo je jedna stvar konstantan, a to je jebena želja za seksom, što me opet čini tužnom jer nemam s kim....

Отворен позив на секс. Ццц.... :)

8. o živote šta mi radi pms, znači ovo nije normalno
    u jednom momentu sam najsretnija na svijetu, onda nakon 3 minute mi se plače, onda nakon 10 minuta bi da izvršim samoubistvo, pa nakon 17 minuta bi u šoping....
    stalno mi se jede nešto, a onda mi se gadi hrana...
    samo je jedna stvar konstantan, a to je jebena želja za seksom, što me opet čini tužnom jer nemam s kim....
    majko božija pomaži mi nekakoooo

Treba ti kurčina, na ovaj ili onaj način.

9. Treba ti kurčina, na ovaj ili onaj način.

http://www.dodaj.rs/f/U/tE/4dnr9YnW/os-kurcine.jpg
    Stari dobri Mangulije lolo

10. Пуштите ђевојку да се изјада, лешинари једни грабљивски.

11. Буксно, нећеш арчити. :п

12. Ја сам хтео да јој понудим сканк. :) Знам да то вади из бедака.

13. hahhaahhahah pomogli bi i skankača i kurčina, al na moju veliku žalost nemam pri ruci ni jedno ni drugo :(((

14. Ето ти га сад.. Да ми ова лева нова функционише како треба, дон'о би ти све шололо

15. hahhaahhahah pomogli bi i skankača i kurčina, al na moju veliku žalost nemam pri ruci ni jedno ni drugo :(((

А ти се пипкај под тушем, смањује стрес.

16. ma i to mi se više ogadilo :DDD

17. Гледај њаву :)))))))

18. За ПМС не бих знала шта да ти кажем, свака другачије реагује. Ето, до секса ти је, за дивно чудо.

Мацкај се онда неким беби уљем. :)