Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
lozio sam se na onu lolitu iz kristininog videa kad sam bio mali i gledao film.
Па и нисмо баш отишли од теме. Видите да се сви јадају. Говоре или о сопственим или о туђим, или о друштвеним проблемима.
Слажем се са тим да године не морају ништа да значе. Ја имам тај проблем што свима делујем као дете, али што је најгоре људи се више понашају према мени као да сам клинац, него што се ја сам тако понашам. Ја јесам незрео за своје године поприлично, а што је најгоре велики број мојих другара и познаника који имају између 25 и 35 година се понашају као пензионери. Једноставно, најбоље се капирам са људима који су и по 7-8, па и 10 година млађи од мене, јер баш зато што су млађи имају још тог неког оптимизма у себи. Ови моји другари са факса што сам и даље у конатакту са њима почели су да утичу негатвно на мене јер су и сами велики песимисти и једноставно поред њих сам почео лоше да осећам па сам зато почео да се дружим са млађима.
Иста ствар је са девојкама. Лакше ми је кад девојка има 20, 21, 22 године јер она још увек не размишља о деци и браку, а већина девојака са којима се срећем, а које имају преко 25 година, размишљају о удаји и породици, Ја нисам спреман још увек психички да имам децу брак још једно 4-5 година и зато и гледам млађе девојке. Иако имам све услове за оснивање породице, још нисам спреман за то. Незрео сам и готово.
upravo mi obrisana najdraža definicija šmrccccccccccccc
А сад се не ложиш? А? А? А?
starija je od mene, tako da šadap :)
Али у филму је и даље тако млада...
prelazimo na milf kategoriju, lordovski :D
Крис ја бих на онај твој бан још 30 дана додао :)
http://news.bbcimg.co.uk/media/images/52317000/jpg/_52317205_000304602-1.jpg
ПОБЕДА
Današnji klinci
Ове данашње клинке
U moje vreme
http://news.bbcimg.co.uk/media/images/52317000/jpg/_52317205_000304602-1.jpg
Коментар у складу са именом. Прави ДОКТОРСКИ! :))))))))))))))
Ова тема постоји само пет месеци дуже од оне за хваљење а има четири пута више страна. Е то је за јадање...
Кад смо пичкаст народ, само кукамо :)
Па кад смо већ код јадања, то нам је у крви.
Стандардни разговор два човека у Србији педесетих, шездесетих, седамдесетих, осамдесетих година 20. века... али још је још увек актуелан.
А: ''Ооооо, па 'де си, бре?''
Б: ''Ма... (уздише)... ево ме!''
А: ''Како је?''
Б: ''Ма...Уффф... Мука... Ево идем са посла, цео дан сам радио, не знам где ми је глава. Како је код тебе?''
А: ''Ма нешто ме жуч зеза ових дана, а и срце ми не ваља. И притисак ми је висок. Ови доктори ништа не знају, само се шетам од једног до другог.''
Б: ''Ма не причај ми ништа. Ја имам холестерол, а и бубрези ми ништа не ваљају. Видиш какво је време. И људи су се искварили. А некад се много боље живело.''
А: ''Јес', вала баш! Сад се не зна никакав ред. Него, 'оћемо ли код Милета у кафану мало.
Б: ''Не могу данас, морам код доктора, нешто ми је шећер висок. Можемо сутра.''
А: ''Може, матори, може сутра! Таман ћемо сутра да одемо на онај Милетов гулаш, а и оно црно вино му је много добро. Поздрав, видимо се.''
Б: ''Поздрав.''
Већ сам негде написао шта ја мислим зашто је то тако. Родитељи су сконтали да гаје паразита који је пред тридесетима и који већ полако треба породицу да има, а ништа од живота није наместио, осим пијења са друговима и трошења родитељске плате/пензије, и онда сам схвати да је сјебао драгоцено време и навата неку малу коју "воли", јер њом може да манипулише и делимично да надокнади оно што је пропустио.
Nemam inspiraciju :(
За шта? Писање поезије или за тако нешто?
Za pisanje defki.
Не мора да значи. Већина тих паразита, нема жељу ни да изађе из куће, а камоли да мувају нешто, па чак и клинке. Све им се своди на блејање по крају. Имаш ликова који имају око 30 или имају више од 30 година, а сами зарађују, сами живе, па опет шетају клинке јер не желе или нису спремни за обавезе које доносе брак и породица.
Слажем се, Јединствени, али све се на крају своди на то да им је досадно живети. Али у овом случају са којим сам ја упознат, нико не зарађује, већ је издржаван.