Хаха, ал' овом отишао мењач скроз, још каже инструктор да су мењали кочнице, а кочи к'о по клизалишту. А кући имам Самару, прво ми зајебано лакши волан на Самари, затим иде пре прве рикверц, а на Југу је после пете. Ход гаса у Југу је 20 цм, а на Самари мајку му његову, кратка ми нога, не могу до краја да стиснем, метар један гурам гас Рус кад намести. Ал' биће ок на крају.
brat mi ima temperaturu, muškarčina od 190 jauče ko mala beba, matere nema jer je kod momka negdje u stranjskoj zemlji, mlađem bratu je rođendan, al ja ne mogu ništa spremiti jer oko starijeg bolesnog letim...
gdje ću sa sobom, kud ću i kako ću ???
joj manijače, ja ne znam šta je ovo
ovo je strašno
ovaj jauče bolestan, a drugi jauče jer mu je rođendan i neću ništa da uradim za njega zbog drugog brata
nalazim se trenutno u vrtlogu ljubomore, bolesti, ljutnje i svega još nečega :DDD
Izi, sličan problem... Zato uvek pored kofera vučem i neku ogromnu kesu, jbg, ne umem da procenim koliko mi stvari stvarno treba, a pola od toga što ponesem mi ne treba...
ja vozio na nekom malom sitroenu 'ax' valjda, nači koi fuj, jedva se smestim u njega
Хаха, ал' овом отишао мењач скроз, још каже инструктор да су мењали кочнице, а кочи к'о по клизалишту. А кући имам Самару, прво ми зајебано лакши волан на Самари, затим иде пре прве рикверц, а на Југу је после пете. Ход гаса у Југу је 20 цм, а на Самари мајку му његову, кратка ми нога, не могу до краја да стиснем, метар један гурам гас Рус кад намести. Ал' биће ок на крају.
brat mi ima temperaturu, muškarčina od 190 jauče ko mala beba, matere nema jer je kod momka negdje u stranjskoj zemlji, mlađem bratu je rođendan, al ja ne mogu ništa spremiti jer oko starijeg bolesnog letim...
gdje ću sa sobom, kud ću i kako ću ???
onako bez ljutnje, ima jedna tema otvorena :)
http://vukajlija.com/forum/teme/38103-kako-sto-humanije-zaklati-svinju
http://www.srbijanet.rs/zdravlje/zanimljivo/93256-muskarci-teze-podnose-kijavicu-od-zena.html
Kažu učeni ljudi. Konačno imamo dokaz.
opet su mi obrisali defku :O
al bole me noge napiso sam je opet ;D
oblače ne bi da koljem, a ako odlučim da ipak zakoljem nekog to neće biti ni malo humano :DDD
ahaha :)
a i tvoj buraz, ja da sam gabaritan 190, pa sa samim lavovima bih se rvao, al ajd da ti ne kudim familiju :)
muški su čkepi kace razbolu Klips,znam to po sebi ololo
joj manijače, ja ne znam šta je ovo
ovo je strašno
ovaj jauče bolestan, a drugi jauče jer mu je rođendan i neću ništa da uradim za njega zbog drugog brata
nalazim se trenutno u vrtlogu ljubomore, bolesti, ljutnje i svega još nečega :DDD
Наручи пицу или ћевапе млађем, и нек' ћути.
pijem uplakana svoju prvu kafu :DDD
i smijem se sama sebi i haosu koji me zadesio :DDDD
izjado se... najiskrenije do sada, od srca...
http://www.youtube.com/watch?v=bCA4HhYR4T8&feature=related
Е Облаче, Облаче,,,
Oblače, suviše si ti fin za tu žaku. Nađi čovječe drugu.
Imam zapaljenje glasnih žica i grla. Opet. I opet na antibiotike k'o da mi je šest godina.
Како ја да спакујем ствари које се иначе пакују у 2 кофера у 1 расположиви? :( Друге умем да спакујем за час, али себе нема шансе. :(
Uzimam katanu i završavam sa mučenjem. :)
spakuješ pola stvari:)
ТО је немогућО, ја кад идем негде понесем пола стана са собом. :( Морам нешто да смислим. :Д
Izi, sličan problem... Zato uvek pored kofera vučem i neku ogromnu kesu, jbg, ne umem da procenim koliko mi stvari stvarno treba, a pola od toga što ponesem mi ne treba...
Oblacak, sta se desi s tobom pa katana treba?
aj u par recenica mrzi me da saltam nazad.