Moram nekom da se izjadam :((

1. Sale, izvini, nisam znala da je dotle došlo!

Malo pre campi o jabukama, prijele su mi se nemam ih :D
    Sad ti o tortama i tome, prijele su mi se, nemam :D ih bree

2. dugo me ništa na sajtu nije potresalo, ali sad moram da se izjadam zato što me nešto ipak potreslo.
    a to je što postoje moderatori koji vole da ispadnu jajo.
    žao mi takvih ljudi.
    jad i tuga. do neba.

to je moderatorsko pravo, razumijem ja to sve. ali kad se pretjera, onda moram da se izjadam. to je moje pravo.

3. Hahahaha Jericho! :)))

4. Čekajte mene da još jednom poludim od najebice, život ću da zagorčam modovima, ne znaju šta ih čeka, samo opušteno, videćete...

5. TOOO LOKSI, IDI, NE OSVRĆI SE, KO TE JEBE!

Da si ostavio definicije pa i da te ožalim, vako si ispao nevjerovatan jebač EEEEJ, JA SAM OBRISAO SVOJE DEFKE, UUU JESAM MUDO!
    Ko ti drma kavez, jebote, ne sviđa ti se sajt - mršći bez patetike, budi muško (hahaha), istrpi.

Pu, bem ti ljeb, čir mi je proradio zbog ovog izliva govana u ovoj temi, na jutro.

6. Пошто одавно ово није тема за јадање, прецизније 5 страна ја само да кажем:
    ВИ МРЗИТЕ НАС БОСАНЦЕ ТО ЈЕ ДИСКРИМИНАЦИЈА !!!3#%467547549стопедес

7. ВИ МРЗИТЕ НАС БОСАНЦЕ ТО ЈЕ ДИСКРИМИНАЦИЈА !!!3#%467547549стопедес

To sam i ja skontao.

ZASXTO MRZITE NAS BOSANCE, DECXKO?

8. Цокулићу, ти ниси Босанац. Ти си Србин из Републике Српске. Де ти ту видиш Босну?

9. Цокулићу, ти ниси Босанац. Ти си Србин из Републике Српске. Де ти ту видиш Босну?

Њима Србијанцима из Србије, а ми смо већи Срби од њих да напоменем, то је свеједно.

ZASXTO MRZITE NAS BOSANCE, DECXKO?

10. Па шта, сад и ја требам да се жалим што ме мрзе јер сам Косовар?

ЗАСХТО МРЗИТЕ НАС КОСОWАРЕ ДЕЦХКО??!!

11. Zato što kukate a Kosowo ste prodali šipčadima.

UAAAA!

12. Zato što kukate a Kosowo ste prodali šipčadima.

UAAAA!

А МИ СМО РАТОМ ШЋЕЛИ У СРБИЈУ ОНИ НЕЋЕ, А ВИ БАРАКАДИРАТЕ А ОЋЕТЕ. КУРАЦ !!#55

13. Е, ја ћу се искључити из даљег разговора пошто сам у сукобу интереса јер сам родом Косоwар, а подријеклом, како ви то рекосте "Босанац" ололо

14. MI DRZXALI SARAJEWO KAO TAOCA A WI KUKATE, DECXKO!

15. MI DRZXALI SARAJEWO KAO TAOCA A WI KUKATE, DECXKO!

У ЈЕДНОМ ТРЕНУТКУ 95 % ТЕРИТОРИЈЕ БОСНЕ !#!$532562 ДЕЦХКО

16. АЛО БРЕ! Јадикујте због Петре!!!

Јадан човек, уби га ова сотона.

17. Majluca me ne voli! :-( Ranije me ni krivog ni dužnog obrisala iz jarana na Fejsu i neće da probije defku neafirmisanog, a solidnog autora koju joj predlažem... Šta mi je činiti? Mislio sam da poginem na Zetoru svom, ali sad kad sam krenuo da ga upalim - neće, nema nafte...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.