dugo me ništa na sajtu nije potresalo, ali sad moram da se izjadam zato što me nešto ipak potreslo.
a to je što postoje moderatori koji vole da ispadnu jajo.
žao mi takvih ljudi.
jad i tuga. do neba.
to je moderatorsko pravo, razumijem ja to sve. ali kad se pretjera, onda moram da se izjadam. to je moje pravo.
Da si ostavio definicije pa i da te ožalim, vako si ispao nevjerovatan jebač EEEEJ, JA SAM OBRISAO SVOJE DEFKE, UUU JESAM MUDO!
Ko ti drma kavez, jebote, ne sviđa ti se sajt - mršći bez patetike, budi muško (hahaha), istrpi.
Pu, bem ti ljeb, čir mi je proradio zbog ovog izliva govana u ovoj temi, na jutro.
Majluca me ne voli! :-( Ranije me ni krivog ni dužnog obrisala iz jarana na Fejsu i neće da probije defku neafirmisanog, a solidnog autora koju joj predlažem... Šta mi je činiti? Mislio sam da poginem na Zetoru svom, ali sad kad sam krenuo da ga upalim - neće, nema nafte...
Malo pre campi o jabukama, prijele su mi se nemam ih :D
Sad ti o tortama i tome, prijele su mi se, nemam :D ih bree
dugo me ništa na sajtu nije potresalo, ali sad moram da se izjadam zato što me nešto ipak potreslo.
a to je što postoje moderatori koji vole da ispadnu jajo.
žao mi takvih ljudi.
jad i tuga. do neba.
to je moderatorsko pravo, razumijem ja to sve. ali kad se pretjera, onda moram da se izjadam. to je moje pravo.
Hahahaha Jericho! :)))
Jericho istina ...
Čekajte mene da još jednom poludim od najebice, život ću da zagorčam modovima, ne znaju šta ih čeka, samo opušteno, videćete...
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/voditeljka-rts-petra-cvijic-zgazila-pesaka-169528.php
Сморијо сам се.
TOOO LOKSI, IDI, NE OSVRĆI SE, KO TE JEBE!
Da si ostavio definicije pa i da te ožalim, vako si ispao nevjerovatan jebač EEEEJ, JA SAM OBRISAO SVOJE DEFKE, UUU JESAM MUDO!
Ko ti drma kavez, jebote, ne sviđa ti se sajt - mršći bez patetike, budi muško (hahaha), istrpi.
Pu, bem ti ljeb, čir mi je proradio zbog ovog izliva govana u ovoj temi, na jutro.
Пошто одавно ово није тема за јадање, прецизније 5 страна ја само да кажем:
ВИ МРЗИТЕ НАС БОСАНЦЕ ТО ЈЕ ДИСКРИМИНАЦИЈА !!!3#%467547549стопедес
To sam i ja skontao.
ZASXTO MRZITE NAS BOSANCE, DECXKO?
Цокулићу, ти ниси Босанац. Ти си Србин из Републике Српске. Де ти ту видиш Босну?
Њима Србијанцима из Србије, а ми смо већи Срби од њих да напоменем, то је свеједно.
Па шта, сад и ја требам да се жалим што ме мрзе јер сам Косовар?
Zato što kukate a Kosowo ste prodali šipčadima.
UAAAA!
UAAAA!
А МИ СМО РАТОМ ШЋЕЛИ У СРБИЈУ ОНИ НЕЋЕ, А ВИ БАРАКАДИРАТЕ А ОЋЕТЕ. КУРАЦ !!#55
Е, ја ћу се искључити из даљег разговора пошто сам у сукобу интереса јер сам родом Косоwар, а подријеклом, како ви то рекосте "Босанац" ололо
MI DRZXALI SARAJEWO KAO TAOCA A WI KUKATE, DECXKO!
АЛО БРЕ! Јадикујте због Петре!!!
У ЈЕДНОМ ТРЕНУТКУ 95 % ТЕРИТОРИЈЕ БОСНЕ !#!$532562 ДЕЦХКО
Јадан човек, уби га ова сотона.
Majluca me ne voli! :-( Ranije me ni krivog ni dužnog obrisala iz jarana na Fejsu i neće da probije defku neafirmisanog, a solidnog autora koju joj predlažem... Šta mi je činiti? Mislio sam da poginem na Zetoru svom, ali sad kad sam krenuo da ga upalim - neće, nema nafte...