Moram nekom da se izjadam :((

1. Rosoneri boli te kurac, ne znam dal si pado do sad već, alja sam redovno svake godine išao na popravni, a jedne godine sam imao i dva popravna....oma da ti kažem, nemoj ništa da učiš. NIŠTA!!! Bukvalno par dana pred popravni pogledaj malo...da te obore na popravnom treba biti posebno retardiran tako da ne brini...
    ja sam samo prvi put bio skenjan i izgubio leto na učenje i onda kad sam video kako to ide...bukvalno sam predmete za koje sam znao da treba da propišam krv na kraju godine da imam dva ostavljao namerno da imam keca jer sam znao da samo treba da se pojavim na popravnom i pustiće me.
    I ako ne znaš ni da počneš zadatak uradiće ti već neko od tih nastavnika tako da opušteno, nemoj džabe da gubiš leto

2. Uzmi ti uci ipak, mozda profesori nisu popustljivi kao u Renatovoj skoli.

3. Nisam padao.
    Hvala Renato, ucicu ipak.

4. Imam veliki problem.Trenutno sam na poslu....Ne zelim da budem ovde...

5. Idi gore na ODJAVA i više nećeš biti ovdje.

6. Imam veliki problem.Trenutno sam na poslu....Ne zelim da budem ovde...

Боле те курац, бар имаш посао. Да се изјадам, положио сам испит који сам мислио да ћу пасти, а пао онај који сам мислио да ћу положити. Треба знати.

7. Jebem ti i Mirijevo i ove ljude jebene nadrkane i 80% vozača koji voze k'o poslednji manijaci i pešake i sebe nesposobnog kad to nisam ranije otkačio! E, da, i glupog instruktora koji smara da ne prelazim 40.

8. Umem svašta i levom rukom al da obrišem guzicu n'umem. A puko mi nož danas u ruci isekoh palac do koske pa mi je desna slabo dorasla zadatku.

9. Jedna definicija dnevno me baš usporava.

10. Ako me još jedna lezbača pokuša zbariti materem ću posumnjati u svoju seksualnost
    ono
    realno
    očigledno šaljem neke poruke čim one mene toliko spopadaju
    a i kad malo bolje razmislim previše ja volim lizanje i fingerovanje
    jbt šta ako sam lezba?
    ma jbt NISM

11. Пандури ми бановали панданмобил. Сећају се многи о чему се ради, ко се не сећа, ево подсетник:
    http://oi40.tinypic.com/34jf9xe.jpg
    http://oi43.tinypic.com/20keru8.jpg

12. Jedna definicija dnevno me baš usporava.

ЛООООЛ јебени. Предлажем да Главном и још неколицини допусте писање 20 дефиниција по дану, да смире пориве.

13. Ako me još jedna lezbača pokuša zbariti materem ću posumnjati u svoju seksualnost
    ono
    realno
    očigledno šaljem neke poruke čim one mene toliko spopadaju
    a i kad malo bolje razmislim previše ja volim lizanje i fingerovanje
    jbt šta ako sam lezba?
    ma jbt NISM

Ајд' кад будеш сконтала, јави. Нема ту ништа лоше, имам ја другарицу која је БИ, риба гром, могле сте(смо) се сконтати, а? лолол

14. Skontaju se njih dve, pa ti sa njima, lolo. :)

15. Ма ја то због Еклипс, ништа више.

16. Ja otišla da kupim burek, kad ono nema!!! :(

17. Ja otišla da kupim burek, kad ono nema!!! :(

Је л' бурек с месом или са сиром?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.