Moram nekom da se izjadam :((

1. Spicom!:D
    Bona, što nisi otišla u Lipu, ima tam' sigurno

2. Strasno...

Знам шта мислиш. Људи не посте данас. Катастрофа, куда иде овај народ...

3. Upravo, jebaču, upravo!!! A mene niko ovde ne razumeeee

4. Upravo, jebaču, upravo!!! A mene niko ovde ne razumeeee

Nađi nekog bosanca da ti mota burek, kako si smotana, e

5. Улазим ја данас у апотеку да пијем воде с оног њиховог аутомата или како се то већ зове, јер ме сунце опиздило, кад оно, нема пластичних чаша. Прилазим ја оној апотекарки онако волшебно, без обавезе, и питам је да добијем пластичну чашу, рекох да се окрепим, висока је температура. Каже она мени да нема чаша и да тај апарат служи само кад су неке промоције. О, живот ти јебем, каква иронија, кад у апотеци скоро доктор неће да ти помогне да се осећаш здравствено боље.

6. Nema džabe ni u stare babe.

Neki dan se dogovorimo ja i pajdo (tajno) da pravimo ljubomornog momka naše koleginice (jer je lik patološki ljubomoran, skotina jedna smrdljiva). I tako ti nas dvojica krenemo šprdnju - kad god je ona sa njim mi opletemo po dvosmislenim rečenicama, opalimo lagani flert sa njom, barimo je, pipamo je, štipkamo i tako to.... I svaki put napravi scenu taj njen buldog.

I jutros isto, ja nešto malo sa njom, lagano, priča, reko - aj daj mi malo da se ja uvalim, brzo ću, mislim, kompjuter, da provjerim mail. I ona hihihi, hohoho, huhuhu, on pozelenio... Prođe jedno 3 sata i ide kolezinica, smorena, raskinuli su.....

Sad mi bedak jebote. Tačno sam skotina.

7. Hahahaha koi lik :D
    A jebiga, covek ne voli salu :D

8. Sad možete da je jebete bez griže savesti.

9. Ma bezze, što je najgore - sve je opšta šprdnja koja je otišla predaleko. Mislim da se karma nakašljala i da sam najebaou sljedećih par dana.

10. To ti i pričam. Ili jebi il' si naebo.

11. Опет сам шишао самог себе и с леве стране кад ме човек погледа, реко би да се борим с тифусом.

12. Imam vise obrisanih neko postojecih definicija...Sto je najgore,neke su obrisane posle nekoliko dana/nedelja. Sad samo cekam da se nekom modu digne tuki pa da mi skine jos koju...

13. Šećerko, ako je taj bio skotina, onda se karma njemu nakašljala po sred face. :) Ko ga jebe kad je patološki ljubomoran. Izgleda da ni 5. godinu za redom neću videti jebeno more. Gori sam od poslednjeg Madžara...

14. Realno, ne znam samo šta je radila tolike godine sa tim skotom.... Valja sjutra u ofanzivu, nea dalje, poslušaću Tulumov savjet.

15. Samo ja mogu da se posečem na tv prijemnik. :(

16. to sigurno zato što je slika bila oštra :)

17. Izgleda da ni 5. godinu za redom neću videti jebeno more. Gori sam od poslednjeg Madžara...

Uzivaj majsotre, nisam u 17 godina nikada video more. Uzivo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.