Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Али мене озбиљно боли уво. Ушла ми говњива вода са Аде, још ми ових дана излеће вилица из лежишта па ме то додатно јебе.
Hahah :D Ja mislo da te nadzem u gradu :D al necu dobar si ti <3
Sale udri ga, možda mu namestiš vilicu ololo
E, ovo sto elek kaze.
ŠINI GA NOGOM ZAVRAT!
Маказицама главом с 25 метра!
No problemo!
Дефинитивно сам отишао у курац. Пре два сата сам устао да истресем пикслу и извадим сок из фрижидера. Отворио фрижидер, у другој руци сам држао пикслу, а онда сам је ставио унутра и затворио фрижидер, вратио се и сео, ухватио чашу, погледао око себе и видео да нема сока, а ни пиксле.
Sereš da si pojeo pikslu i popio sok?
Добро је то Ајвару, добар си још увек, малопре сам ухватио себе како буљим у огледало и утриповах некога иза себе, замало вц шољу да поломим, поломио сам кук уместо тога. Иначе, често ми се деси да оставим паклу цигара негде, одем до продавнице да купим нову, а она ми у џепу и тако, јебига.
Јебем ли га. Мени је ок да не укључиш ринглу и те форе, ал да ставиш пикслу у фрижидер...
Брате, дешава се и најбољима. љољ Пу како је смор овде, одох гледати неки порнич, па на спавањац, ајд' уздравље.
Javi nam jel bilo venčanja lolo
Било. Оно групно. лоло
lolo,znam jednu ženu koja je stavila klompe u frižider,a mleko u pretsoblje.
Ja sam, zamišljena, razbila jaje u kesu sa ljuskama a ljusku ubacila u posudu sa jajima. Šok, kada sam shvatila šta sam uradila. :)
Ja sam stavio leb u frizider.
Dobro, bar nisi pikslu ubacio. :)
Хахахах ко на оној реклами за неку кафу или тако нешто.
eh ta reklama, ja ujutro skuvao kafu, promešao, ubacio kašičicu u kantu za smeće, skontao šta sam uradio, prosuo kafu u sudoper daoslobodim ruke i izvadim kašičicu i onda tek video da nemam ništa u džezvi da sipam u šoljice... nisam ni popio kafu jutros...