Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Читам ове догодовштине, и сетим се да сам једном приликом гледао неке ски скокове, па сам са управљачем отишао до фрижидера, и уместо да узмем шта сам хтео, оставио сам управљач унутра. И онда сам схватио да нисам узео шта сам хтео, па сам опет отворио фрижидер и узео шта сам хтео. А управљач је и даље остао унутра, све док се програм није завршио, и кад сам хтео да угасим ТВ. Онда сам пола собе преврнуо, док нисам сконтао у чему је штос.
Hahahahaha Bruce. Pado sa stolice. :)
imam danas poslednji ispit, akobogda, za četvrtu godinu na faksu... od juče sam van sebe...
Koji si ti tremaroš Bruce :)
Ех за даљински где га све нисам остављао... Ал што сам једном ставио сапун у фрижидер а неку клопу у купатило и отишао и после пиздим реко цимери ми појели храну :Д
И да Брус ниси нормалан, оплакао сам :Д
imam danas poslednji ispit, akobogda, za četvrtu godinu na faksu... od juče sam van sebe...
Prošlo je 10 godina od kako sam završila školu, sada sam na kursu engleskog a ispit je sledeće nedelje. Meni je veća frka nego tebi.
jebeš engleski, ja sam ga položio desetkom još 1992. na Filozofskom u NS kod Marte Mekkonel-Daf... govorim ga perfektno, sad završavam mrtvu ekonomiju, em je mrzim, em je dosadna...
Isto, samo na FTN-u.
Сабиј то Бруше, немо' се спрдаш. Срећно тебра.
srećno brus,javi ishod!
ne znam ko je od vas imao veći pad konecentracije, pa koristim priliku sviju da vas pohvalim i vam se zahvalim što ste me pošteno nasmijali :D
Pao sam ispit juce, moram da procitam jos 4 knjige do 5og, i mnogo se lose osecam. Po ceo dan citam Kanta i zivot mi je jebeni pakao.
Јес' вруће богами, јес'.
Да и ја честитам Брусу и пожелим успех на испиту, сад видех поруке са претходне странице.
dobio 40 maraka na kladionici, ali zb neigranja jednog meča i predaje dva teniska, izgubio sam 25 maraka , tako da sam od 66 dobio samo 40 :(
Mislim da sam izgubila smiao za humor, nije mi ništa od ovoga na naslovnoj smešno.
А где пише да мора бити смешно?
Ma mislim nije mi interesantno.
Ma mislim nije mi interesantno.
Umirem od treme pred zajeban ispit. Ali umirem!!!