Moram nekom da se izjadam :((

1. Читам ове догодовштине, и сетим се да сам једном приликом гледао неке ски скокове, па сам са управљачем отишао до фрижидера, и уместо да узмем шта сам хтео, оставио сам управљач унутра. И онда сам схватио да нисам узео шта сам хтео, па сам опет отворио фрижидер и узео шта сам хтео. А управљач је и даље остао унутра, све док се програм није завршио, и кад сам хтео да угасим ТВ. Онда сам пола собе преврнуо, док нисам сконтао у чему је штос.

2. Hahahahaha Bruce. Pado sa stolice. :)

3. imam danas poslednji ispit, akobogda, za četvrtu godinu na faksu... od juče sam van sebe...

4. Koji si ti tremaroš Bruce :)

5. Ех за даљински где га све нисам остављао... Ал што сам једном ставио сапун у фрижидер а неку клопу у купатило и отишао и после пиздим реко цимери ми појели храну :Д

И да Брус ниси нормалан, оплакао сам :Д

6. Bruce
    imam danas poslednji ispit, akobogda, za četvrtu godinu na faksu... od juče sam van sebe...

Prošlo je 10 godina od kako sam završila školu, sada sam na kursu engleskog a ispit je sledeće nedelje. Meni je veća frka nego tebi.

7. jebeš engleski, ja sam ga položio desetkom još 1992. na Filozofskom u NS kod Marte Mekkonel-Daf... govorim ga perfektno, sad završavam mrtvu ekonomiju, em je mrzim, em je dosadna...

8. ja sam ga položio desetkom još 1992. na Filozofskom u NS kod Marte Mekkonel-Daf

Isto, samo na FTN-u.

9. Сабиј то Бруше, немо' се спрдаш. Срећно тебра.

10. srećno brus,javi ishod!

11. ne znam ko je od vas imao veći pad konecentracije, pa koristim priliku sviju da vas pohvalim i vam se zahvalim što ste me pošteno nasmijali :D

12. Pao sam ispit juce, moram da procitam jos 4 knjige do 5og, i mnogo se lose osecam. Po ceo dan citam Kanta i zivot mi je jebeni pakao.

13. Јес' вруће богами, јес'.

14. Да и ја честитам Брусу и пожелим успех на испиту, сад видех поруке са претходне странице.

15. dobio 40 maraka na kladionici, ali zb neigranja jednog meča i predaje dva teniska, izgubio sam 25 maraka , tako da sam od 66 dobio samo 40 :(

16. Mislim da sam izgubila smiao za humor, nije mi ništa od ovoga na naslovnoj smešno.

17. Mislim da sam izgubila smiao za humor, nije mi ništa od ovoga na naslovnoj smešno.

А где пише да мора бити смешно?

18. Ma mislim nije mi interesantno.

19. Ma mislim nije mi interesantno.

20. Umirem od treme pred zajeban ispit. Ali umirem!!!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.