Moram nekom da se izjadam :((

1. krupovrbaski zmaj
    to sigurno zato što je slika bila oštra :)

Isuviše oštra. :) Ostalo mi parče kože na ivici ekrana.

2. zvuči kao da je nešto ozbiljno, ništa, ako si si tako nespretna od danas ima da jedeš samo plastičnim noževima ili viljuškama :D

3. не знам дал да се изједам или похвалим али случајно сам нашо у ћалетовом орману паковање оних еротик :Ричард Гир а у позадини Бери Вајт и флаша пино ноара: свећа. не знам јел ћале шмекер на мене ил ја на њега лолол

4. Uzivaj majstore, nisam u 17 godina nikada video more. Uzivo.

Ja u tries dvaput, jednom kad sam bio tako mali da nisam znao za sebe i jednom pre 7-8 godina kad sam otišao nešto u Budvu, sećam se bilo baš lepo vreme za februar. A pazi sad ovo, selo mi na tries kilometara od mora a imam i neki kućerak u Medulinu, kod Pule.

5. Uzivaj majsotre, nisam u 17 godina nikada video more. Uzivo.

More je ionako precenjeno, pogotovo kad ne radiš, kao ti i ja, i kad nemaš sopstvene pare.

6. Ja nisam bijo od '95. i bole me baš kurac da idem. :)

7. zvuči kao da je nešto ozbiljno, ništa, ako si si tako nespretna od danas ima da jedeš samo plastičnim noževima ili viljuškama :D

Nego šta ću. :)

8. Svako svakome predlaže defke, al' meni neće niko. Tužan sam. Ubija me ova mogućnost jedne defke dnevno.

9. ja napisem jednu,obrisu mi dve..slepci

10. i eto,malo pre mi odletela jedna

11. ja napisem jednu,obrisu mi dve..slepci

слијепци?
    ја бих рекла да је слијепац онај који не види да је то већ дефинисано

http://vukajlija.com/povratak-upisanih/356656

миран, дећко калебе :)

12. ја само Лули да чијем тастатуру :Д

13. такаракаратакатака

14. Лула ономатопејише!

15. lulabi,izvini...iskreno nisam to video...bio onaj kvar kada sam pisao..valjda....ajde,uredu za tu...ali ostale..ccc

16. Сунце ти јебем, сећам се, пре него што сам се учланио на Вуку, а беше то јесен 2010. године, гледао сам само постере и смејао сам се к'о нечитав. И кад сам се учланио, било је углавном тако. Временом се квалитет срозао, а скоро сам их престао гледати, и погледам само понекад. Сад ако од 15 страница постера има један добар постер, дајем киту да ми одсеку. Шта киту, све три ките.

17. Postao sam nektitor posle nesto manje od godinu dana ktitorisanja.
    A OVA REKLAMA NA CETU ZA LENDJERA JE JEBENI TRANSFER BLAMA!

18. Tako zemljak a?
    Videces ti sutra :p

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.