Moram nekom da se izjadam :((

1. Eto, čitav život govorim ijekavski a nisam znao da ne nije pravilno reć' nisam no nijesam.

Šerloče, jarane, zajebi ti njihove metode asimilacije, no se pomoli pred ikonom i pomeni Boga, zahvali se Svetom Savi na tome što jesi, a oni neka se separatišu do sudnjega dana. Zastaće i njima knedla u grlu kada ona šipčad iz Gusinja krene u pripajanje Albaniji.

2. Ja sam u prvom razredu srednje na vježbanci za pismene umjesto Crnogorski- srpski, bosanski, hrvatski jezik i književnost napisala Srpski jezik i profesorica mi je rekla da to prepravim i prepišem sve u novu vježbanku. I ja je razumijem, moram napisati naziv predmeta koji predava, ne mogu na pismenom iz matematike da napišem Kvantna mehanika.
    Šerloče, i ja mislim da je ispravno da koristiš ili ekavicu ili ijekavicu, da ih ne miješaš. Možeš ti biti Srbin iako pričaš ijekavicu, kako ti volja.

3. kako sad da zivim kad sutra ne postoji, milodarka? zasto mi to radis?

4. Drka mi se, al mi ladne ruke pa mi frka, tea peć još nije u funkciji.

5. naziv predmeta koji predava

Da nisi iz Nikšića? :D

6. Nadam se Kolfilde da je objašnjenje bilo jasno i jednostavno. ;)

@vesnam - znala sam :)

Moraće vježbanke da se redizajniraju, ne znam kako uspijevate da napišete
    "Prvi pismeni zadatak iz Crnogorskog- srpskog, bosanskog, hrvatskog jezika i književnosti", a tek kako uspijevate da napišete "Pismena ispravka prvog pismenog zadataka iz Crnogorskog- srpskog, bosanskog, hrvatskog jezika i književnosti"

7. Sreća te završih školu prije tih sranja. I meni je rečeno da može i sutra da se koristi u ijekavici. Ja miješam, nekad kažem sjutra nekad sutra.

8. Odao me je naglasak preko interneta? :)

9. To "predava" se samo u Nikšiću kaže. ;)

10. To "predava" se samo u Nikšiću kaže. ;)

A ja razmišljam šta je moglo da me oda u te četiri riječi i ništa mi nije palo napamet. :)

11. napamet

Ooo, Vesnam?

12. meni niksicani zvuce kao bosanci :)

13. Hahahaha eto vidiš. :) Družim se sa ljudima iz Nikšića i baš primjetih to. :)

14. nije loše, fala na pitanju :)

15. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JEBALE IH LEGENDEEEEEEEEEEEEEEEEEE

JEBO IH DASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

JEBO TE, kakva glupost...

16. Хехе, мене мало боли грло, али већ ме сад полако престаје. Ваљда ова промјена времена никоме не одговара, па ни мени. Попио сам пар чајева за јачање имунитета мјешану нану и камилицу и пар чајева са витаминима. Као што рекох ето већ сад ми је боље и надам се да ће ме до сутра престати свраб у носу. Нос ми не цури, него ме једноставно сврби тако да једва чекам да ме престане. Сад је и прихватљиво, како је било јуче. Када идем на спавање облачим се слојевитије јер зоре знају да буду страшно хладне, па тада покупим највећи дио прехладе. Надам се да сте макар ви здрави. Не знам шта још да кажем, а да већ нисам рекао. Да. Сутра игра Србија. За људе из Републике Српске, утакмице репрезентације представљају огроман догађај, па тако и за мене. Вјерујем у Синишу и у момке. Па чак и у Толета. Ово је млада екипа и пред њом је велика будућност. Коларов и Ивановић су ми најјачи. Добар је и Бркић, мислим да је бољи од Стојкета. Ипак овај момак брани за Удинезе, у три пута јачој лиги. Иначе сутра је петак, па тако и последњи радни дан у седмици за нас ђаке дечаке. Одлично, сутра немам ништа да одговарам, сем можда математике. Али за то ме боли уво већ имам једну двојку из теста. Могу да добијем и јединицу. То је први час. Ако то прође добро, бићу расположен читав дан. Иначе, на интернету тражим филм о егзорцизму у Русији, али никако да га нађем. Је л' може неко да ми помогне?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.