Moram nekom da se izjadam :((

1. Хвала свима који су прочитали моје безвриједно излагање. Али питање стоји.

2. Ladno su zavukli pitanje u tri lijepe.

3. U užem krugu za novi posao. Ispadaju mi oči koliko ima da se uči. Mislila sam da će sa završetkom fakulteta život biti bolji. O da, kako da ne...

4. Mislila sam da će sa završetkom fakulteta život biti bolji.

YOLO!

5. Slomih krevet. bačih se na njega i puče.

6. Pukla mi slucajno(samo od sebe nisu bili uredu oni zadnji grijaci) zadnje staklo na caletovom autu. Najgore od svega toga je sto mi nece stari povjerovat da je slucajno vec da sam se opet napio(sto i jesam samo nisam ja kriv).

7. Dzabe sam pokisla. Prokisnjava Marakana, Tole prijatelj duradi nesto!

8. ne znam šta dobučem za televiziju.
    jednom i ja da se jadam.
    e.
    e.

9. Nešto na uspravne pruge, znaš da kamera dodaje 5 kila :))))

10. super,biću kartmen,lolo

11. te na pruge su sad in, i političari su u tom fazonu

12. U iskusenju sam da ubijem dan prespavavsi ga... A znam da cu se osecati jos gore.

13. Нос ме више не сврби, хехе.

14. Poslusavsi savete dobrih ljudi s ove teme da se manem informatike, proslog utorka sam iz istog predmeta frljnula kecinu, sto je prilicno deprimirijace, jer ceo zivot imam pet. Kme.
    Zatim, sutra odgovaram muzicko, devet strana, a bezim vec dve nedelje, a ne uce mi se jebeni komozitori kme kmeeee :'(
    Zatim u utorak imam kontrolni iz sociologije o kojoj imam neku nejasnu predstavu da ima veze s drustvom.
    I u sredu test iz ustava. Znaci majko draga, koji smor nad smorovima od predmeta, nikada mi nece biti jasni likovi koji studiraju prava.
    Toliko.
    Tesenje moze da pocne.

15. Ostalo mi još samo malo belog vina, a ne spava mi se još. A nisam ni pripita, ni napita, ni pijana. Pu!

Nebitna, dušo, veruj da su to sama sranjca koja prođu za čas-čim naštrebaš malo tih govnastih podataka. Uvek možeš da popraviš neku kečigu, ali ne daj da ti to truje vreme. Od svega mi je sociologija najomraženija, jer smo mi na studijama (ej!) , likovnjaci, imali neku uproklećenu sociologičarku, koja je bila pakao na dve noge. Skroz te razumem, ali proći će ti i taj šit.
    Kompozitori su bar interesantni, svi bili pijandure, gejevi i ludaci :)

16. Van Gogo, tek videh! Hvala.. nego, ma meni su te biografije kul, nego ona dela i cuda, sve ih mesam :)
    Inace, zar nemas nekog drugog alkohola po kuci? Pf. Bez rezervne rakije domacinstvo nije domacinstvo :)

17. Imam domaću dunjevaču od teče iz PiroT, al' ako je sad dohvatim-nema ustajanja sutra za pos'o! :)
    Imam svašta nešto, al mi bljak da mešam ćepi..snob, šta da ti kažem.. :)

18. danas mi je počeo najveći zajeb u mome životu, tek je počeo ne znam kako će proći. pošto u RL baš nikome ne pričam o svojim problemima hoću ovako olakšam dušu :)

19. Ajd, olakšaj se. :)

Edit posle 33 minuta:
    Nema više vina, šmrk.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.