Moram nekom da se izjadam :((

1. Njunji, pa bar kurac nije nezamenjiv. Što bi reko Bili van der Pakšu: Tebaće prsti svrbljivoj guzici...

2. Čekam već jebenih godinu dana....a da kaže čovek da imam komplekse ili nešto ma jok...
    Te jedan žali jer mu odnela mačku (latentni gej ) te drugi jer ga je muzla (nije da imam para na bacanje ali nisam sponzoruša) te treći da sam mlada sa svojih 25 (on ima 30 jadničak) te jedan da se farbam,na kojeg god da naletim najebe mi se majke sa izgovorima nijedan da mi makar kaže Ribo ne sviđaš mi se vozdra.
    A pre toga imala sam ozbiljnu vezu priznajem zajebala sam pre te veze 5 godina nisam imala dužu vezu od mesec dana..(i to je bio rekord).

3. Mala Vidra eh da makar jesam nisam ja obožavam muški rod nego danas sam videla što se kaže najgora od svu decu kako šeta novog dečka i kako cveta a svi znamo da će taj za vikend da dobije rogove.Ma obožavam muški rod ali ovo tormentisanje moje tolerancije već odavno ide..Bruce hehe i vibrator imam ali šta će mi kada više volim original...Liblet eh lepo je to...

4. Nisam kušala kap alkohola od ponoći i odokativno 15 5./6. januara. Prisilno.

5. изгубила сам 5 милиона долара на берзи...

6. milice, oni 5 sto ti ostali ulozi u U.S. steel Srbija...

7. sele mi se banovala, patim...

8. ма остало ми је десетина милијарди, него ми је то један ламбурџини мање, сад их опет имам 100, а не волим парне броиеве

9. onda kupi U.S. steel..neces se zajebes...

tu uspeva grozdje i zeljezara mora da radi

10. sele mi se banovala, patim...

i meni je žao, ako misliš na auroru... a šta je zapravo bilo pa se banovala?

11. jebemliga, prekipelo joj nešto.
    a razumem je, ni meni se nešto ne dolazi u poslednje vreme.

12. de ba, nemojte zajebavati... odmorite malo, pa navratite ponekad... jest da je sranje, al ima još poneki čoveci da se sprdaju dobrano...

13. aj nek neko ugasi ovu kišu, polomio sam kvaku na prozoru pa mi ulazi ladnoća i H2O

14. Aaaaaaaaa, mrzim da ustajem u hladnu kuću....oću leto.

15. Ne mogu jebeno da se skoncentrisem na ucenje. Citam, citam, gledam i mozak mi uopste ne radi. Ne mogu sebe da nateram da razmisljam o tome o cemu ucim. Nemam zivaca

16. Njunjika
    ...te treći da sam mlada sa svojih 25 (on ima 30 jadničak)...

Куку, ја ћу још д' испаднем педофил са својих 29 година јер ми је све изнад 23 године маторо. :)))))))))))))))

Знам да је тешко бити свој у ово време и да се тешко допадаш људима онакав какав си, и увек сам био против фолирања и извештаченог понашања, али изгледа да то сада пролази.

Не значи нпр. да је онај што кука због мачке пешко (то је само исговор исфрустрираних девојака и жена кад попију корпу), него је вероватно у питању или неки тешки смотанко или неки комплексаш који јури само напуцане девојке или девојке које су ''тражене''.

Мада опет ја сам имао проблема са таквим ''обичним'' девојкама као што си ти. Све време кукају како их нико неће и кад им приђе неко нормалан и сличних склоности оне га опет откаче, јер ''нема хемије'' (ни дан данас не разумем тај фактор, ја сам више везан за физику :))))) :Р), а онда опет кукају данима како их нико неће, још кад оне попију корпу од неке будалетине, онда тек настаје хаос. Присети се коме си ти дала корпу па размисли какви су били ти што си их откачила у односу на оне који су тебе откачили.

За мене кажу да сам пробирљив, али и ја имам критеријуме од којих не одустајем и има неких ствари код девојака које стварно не волим.

Ево, могу да ти набројим те факторе:

- аљкавост - Џабе шмика, ако јој је гардероба прљава и ако су јој коса и лице масни.
    - силикони и ботокс - Груди и могу да ''сварим'', али напумпана уста НЕ, НЕ и НЕ. Уместо нормалних усана, имаш осећај да љубиш балон.
    - девојке које су под шминком 24 сата дневно - Не подносим девојке које пре него што попију и чашу воде, крену да се шминкају. Ако ми се допадне девојка у обичној тренерци и мајици, и без шминке, онда она кад се дотера изгледа као права бомба.
    - девојке које ништа друго не интересује осим шопинга, фризера, козметичара, педикира, маникира... - Кад видим да девојку само овакве ствари интересују, прекидам сваку комуникацију.
    - девојке којима су смисао живота изласци и путовања уз обавезно качење слика на Фејс - То су ствари које тешко ''варим'', али опет и то се може кориговати. Пар пута сам имао прилике да чујем како нека девојка каже (мада сад има и таквих момака, јбг. све неки скоројевићи) како други немају никакав смисао живота јер не излазе нигде, нигде нису путовали, нису ништа видели и да су због тога лоши јер не умеју да живе. (!!!!!!!!) Па многи би путовали да имају пара, па то не значи да су лоши само зато што немају.
    - девојке које не воле спорт и које се уопште не баве се спортом (рекреативно) - Не волим ни кад девојка не уме да подигне ништа теже од ружа за усне или пинцете и која се опседнута дијетама, а нема жељу да оде макар на трчање. Није минус, али волим и кад девојка прати спорт. Још да навија за Звезду... Ух... :))))))))))
    - девојке које не носе тренерке и патике - Ја разумем потребу девојака да увек изгледају лепо, али, бре, ништа ми није привлачније него кад видим девојку која лепо изгледа у тренеркама и патикама (по могућству без шминке).
    - нису ми привлачне девојке које имају тамну косу (црну, (тамно) смеђу), а имају плаве или зелене очи - Мени су увек биле привлачне плавуше (или плаво-смеђе) са плавим и зеленим очима, као и црне и бринете са тамно браон, односно црним очима. Не значи да сам сад искључив по том питању, али знам да ми је увек било одбојно кад видим црнку са зеленим или плавим очима. Сви моји другови баш воле црнке са плавим очима, а је не. Мада не зна се шта носи дан, а шта ноћ, можда променим мишљење. :))))

Ето, опет сам имао муда кажем искрено шта ми се свиђа, а шта не. Ја бар кад извољевам, знам и зашто извољевам,.

У, јеботе, па ја јесам стварно тешка особа.

17. Ау, Јединствени, ала пишаш овуда за све тастатуре.

18. nemam snage ni da vam se izjadam, a i bole vas kurci za moje muke...

19. Брусо, молим те, изашикуј се. Паметнија посла немам, саслушаћу твоје ријеке.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.