U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
ima 7 dana samo nocne more sanjam :D
Noćas sam upala u neku jamu, sva sam se izlomila.
Joooj, Džafe, rame moje... radim završni račun, spremam dva ispita za 09.02. imam bebu u od 9,5 meseci koja se stalno smeje kad me vidi, opština me jebe za putne troškove radnika, socijalno mi stalno vraća papire za bolovanje radnika jer nisu kompletni, februar je na pomolu najgovnastiji računovodstveni mesec, para nikad dosta za obaveze, umro je Tito, mrtav je Gadafi, a ni ja se nešto ne osećam najbolje...
Od svega što preživljavam jedino me obraduje kad dođem kući s posla, a moje tri curke mi se nasmeju i obraduju... tek tu znam zašto trpim sva ova govna ko penzionerov spomenik u parku...
Previše sam dugačak za normalne krevete za normalne ljude i zdravo me bolu leđa od njih.
Warnere, kupiš kao ja čamove fosne i nestandardni dušek i iskuješ sebi krevet po meri...
Septicku?
kolegi sa posla koji je cigan rekao sam:"..sta,sam trebao da zivim ko cigan.."
i to tako nesto izleti svaki peti dan...jbga kad je beo za cigu
jebeš im mater, ni da se uklope u naše stereotipe ko ljudi ne umiju.
:)
Ау, Јединствени, ала пишаш овуда за све тастатуре.
Па КАЦАМ габаритан јужно од екватора, зато толико и пишам. :)))))))
Ја сам лепо рек'о да ова тема за служи јадиковање, лепо прескочиш пост ако немаш живаца за читање.
Joooj, Džafe, rame moje... radim završni račun, spremam dva ispita za 09.02. imam bebu u od 9,5 meseci koja se stalno smeje kad me vidi, opština me jebe za putne troškove radnika, socijalno mi stalno vraća papire za bolovanje radnika jer nisu kompletni, februar je na pomolu najgovnastiji računovodstveni mesec, para nikad dosta za obaveze, umro je Tito, mrtav je Gadafi, a ni ja se nešto ne osećam najbolje...
Od svega što preživljavam jedino me obraduje kad dođem kući s posla, a moje tri curke mi se nasmeju i obraduju... tek tu znam zašto trpim sva ova govna ko penzionerov spomenik u parku...
Кад идеш у општину, буди спреман на цимање. Набили су дупета у државну службу па мисле да су Богом дани.
Кад је у питању социјално и перипетије са документима, а поготово са службеницима, буди спреман на цимање. Набили су дупета у државну службу па мисле да су Богом дани.
Само мисли на те особе које те чине срећном. Ипак имаш за кога да се бориш.
А испите ћеш положити, јер нећеш имати времена да осећаш трему пред испит.
Spreman Fenderu, ja sam muško iako u mojim godinama to nije baš tako istaknuto...
Spreman Fenderu, ja sam muško iako u mojim godinama to nije baš tako istaknuto...
Извини! Исправио сам пост.
Imam ispit za tri sata i nisam naučila jednu trećinu gradiva. Ali pripita sam, tako da je dobro, ne hvata me panika.
Sve to, samo za sat i po. lololo
hara epidemija zaušnjaka po Bosni, moj mali brat ih dobio
ja se sad tripujem da ću i ja da obolim, mater mi kao kaže da sam ja vakcinisana, da nisu samo te ratne generacije vakinisane, al nikad ti ne znaš.... ako ih dobijem, pa ima da se ubijem !!!
A ne mogu ti jaja oteci, mom ortaku su otekla, eno ga lezi u bolnici i bas ga boli kurac
Imam ispit za tri sata i nisam naučila jednu trećinu gradiva. Ali pripita sam, tako da je dobro, ne hvata me panika.
Кад будеш дошла на факултет, не заборави следеће: Ако будеш видела троја врата, уђи на она у средини. :))))))))))))))
Па, драги Брусо, овим си све појаснио. :)
Idu mi tri ispita jos malo, patike mi pustaju vodu a racunar dusu. Ljubavni zivot... Koji ljubavni zivot? :<
Jebeno sam se opekao na kaziprst! Sad me pece u picku materinu!
Brate mili, kad čitam ove vaše probleme, moji mi izgledaju tako sitni i beznačajni. Koga boli kurac što imam penziju od 14 hiljada dinara, što školujem ćerku, što brinem za ogrev, za račune i ko zna za šta još, nema muške ruke u kući, tako da svo fizikalisanje spade na mene........
Mr. RaleQ.....otkači se sa vukajlije pa ćeš možda i imati ljubavni život.
Sale....za opekotine je dobro belance. Probaj.