Moram nekom da se izjadam :((

1. Što si sadista decxko? Što ne skineš džemper?

A da, na poslu si. :)

2. Pa ispod imam samo golo leđo.

3. Nato, zamisli da te boli zub kao mene sad. Je l' lakše?

4. Idi sas gola leđa lolo

5. Nije mi lakše, pomislila sam: "E, blago tebi, popiješ brufen do prvog zubara i gotovo"...

6. Nato, samo rašiješ etiketu i ušiješ rub kada je izvučeš

7. natnat, znam da nije neko rešenje, al' s' obzirom da si na poslu i ne možeš da se svlačiš i rašivaš etiketu.. stavi neku maramicu il' nešto tog tipa, da ti ne tare etiketa direk'no vrat :)

8. Evo, našla sam u fijoci neko maramče pa sam stavila oko vrata :))

9. i nikad se s' golo leđo ne ide u pijani svatovi! :D

10. Padala kiša a ja bio u patikama. Mokre mi noge :(

11. Banovali mi bratu profil zato što su mislili da je moj dupli. Sinoć ubijao tugu uz alkohol.

12. Juce me je uhvatio grc u vilicnim misicima jer sam zevnuo ko krokodil. Bolelo je u picku materinu, zamal nisam poceo da kukam. Sad ne smem da zevnem, a pospan sam nesto u picku materinu.

13. Napravila sam palačinke i onda skontala da nemam eurokrema. :( (white people problems)

14. Mala Vidra jede palacinke lolololo

15. Одем ја мало пре до кухиње, узмем еурокрем и онда сконтам да немам палачинке. Који сам малер...

16. Da se nađemo na pola puta? :DDD

17. Па ако је само због палачинаца онда се не исплати. Стрпићу се :)

18. Pošto niko moj nije budan ajde da se izjadam ovde.First world problems ali jbg.
    Jeli prođoše praznici a ja i dalje sama,a ovde u okrugu 024 skoro svaki drugi muškarac misli da mu je kurac od zlata.Ja se trudim i muvam,znam da nemam baš neki izgled to me ne čini lošom osobom.Imam mane ali ih pokušavam prevazići.What now?
    A inače ako imaš vanilin šećer i malo kako praha možeš da makar vizuelno nadoknadiš eurokrem..Mala Vidra.

19. sad malo čekaš:) sve smo to prošle u nekom trenutku;)

20. Da nisi u PMS-u? Jer, realno, tad se svi negativno osjećamo, mislimo da smo najgori na svijetu i slično. Najbolje bi bilo da sačekaš da to prođe il' prespavaš, jer nekako, sutradan ti se sve čini drugačijim.
    A ako ništa, jednostavno odustani od svega, tad se obično nešto zanimljivo desi. :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.