Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
redovna pojava u mom životu:) obično stavim pod ladnu vodu.
Penzionerko, što više odgovornosti, to više problema.
Ko očekuje od nas, da se žalimo jer nam je sin peder ili nismo platili ratu za kredit tri meseca? :)
Каладонт на опекотине, верујте ми.
Ahah:)
Ipak sam položila, ali bedna sedmica. Jebiga.
Fenderu, aj reci mi ako znaš čiji je reg broj ĆU 001-MC,neki beli auto,hečbek,tipa hjundai ili kia fazon,beli. Oću da mu upalim auto kad ga nađem.
može i na PVT.
Rokno sam pod ladnu vodu, izaso mi manji plik.
Jesam :) ali pece pomalo jos :)
Наачи је каладонт убедљиво за опекотине. Скори се онако и затвори ту причу, и олади.
Напишем добру дефку и уместо да буде добро оцењена, она заврши на гробљу. А да је то исто написао нпр. каизен, Стефан Костић, Дејс или Данкан, вероватно би та иста дефка имала на стотине плусева.
Што би Душко Дугоушко рек'о у једном цртаћу: ''Ех, шта се ту може? Шта се ту може?''
Tojesamodefka:)
Jebeš defke, ja bih dala sto odabranih da ne moram sad da dižem dupe do frižidera po pivo.
Eh, ja bi sad dao odabranu da imam pivo u frižideru...
Види шта ти је модератор. Злоупотреба службене фуњкције због сопствене добити и ужитка ололо
hajneken.
ne znaš ti šta je tuga, bruse.
a da mi je samo malo duža noga dotvorim nožnim prstima...
Ma moze odabrana i bez piva :P
Брус победио лололол
Иначе, ево једног мог жаљења, чај ми је преврућ, морам сачекат' да се о'лади, попиздећу.
Perovicu, da se lakse oladi stavi u ciniju sa ledenom vodom, samo pazi nemo ti ulazi voda u caj.
додаје ме све нека сиротиња на фејсбуку, нико нема преко 300 евра плату, ужас
Mene neka buržoazija! Sve mi šalju poruke sa slikama njihovih automobila, kuća i kučki i pitaju me je li više volim hladan ili topao kačamak! Goveda!
Ja pijem rujna vina (citaj piva) a poslije cu da definisem, tako sam planirao
Na šta li će definicija da liči :)))
Волим снег, веома, али ми је данас требало сат времена да дођем из школе због превоза... Иначе ми треба око 20-25 минута.