Penzionerko, što više odgovornosti, to više problema.
Ko očekuje od nas, da se žalimo jer nam je sin peder ili nismo platili ratu za kredit tri meseca? :)
Каладонт на опекотине, верујте ми.
Ahah:)
Ipak sam položila, ali bedna sedmica. Jebiga.
Fenderu, aj reci mi ako znaš čiji je reg broj ĆU 001-MC,neki beli auto,hečbek,tipa hjundai ili kia fazon,beli. Oću da mu upalim auto kad ga nađem.
može i na PVT.
Rokno sam pod ladnu vodu, izaso mi manji plik.
Jesam :) ali pece pomalo jos :)
Наачи је каладонт убедљиво за опекотине. Скори се онако и затвори ту причу, и олади.
Напишем добру дефку и уместо да буде добро оцењена, она заврши на гробљу. А да је то исто написао нпр. каизен, Стефан Костић, Дејс или Данкан, вероватно би та иста дефка имала на стотине плусева.
Што би Душко Дугоушко рек'о у једном цртаћу: ''Ех, шта се ту може? Шта се ту може?''
Tojesamodefka:)
Jebeš defke, ja bih dala sto odabranih da ne moram sad da dižem dupe do frižidera po pivo.
Eh, ja bi sad dao odabranu da imam pivo u frižideru...
Види шта ти је модератор. Злоупотреба службене фуњкције због сопствене добити и ужитка ололо
hajneken.
ne znaš ti šta je tuga, bruse.
a da mi je samo malo duža noga dotvorim nožnim prstima...
Ma moze odabrana i bez piva :P
Брус победио лололол
Иначе, ево једног мог жаљења, чај ми је преврућ, морам сачекат' да се о'лади, попиздећу.
Perovicu, da se lakse oladi stavi u ciniju sa ledenom vodom, samo pazi nemo ti ulazi voda u caj.
додаје ме све нека сиротиња на фејсбуку, нико нема преко 300 евра плату, ужас
Mene neka buržoazija! Sve mi šalju poruke sa slikama njihovih automobila, kuća i kučki i pitaju me je li više volim hladan ili topao kačamak! Goveda!
Ja pijem rujna vina (citaj piva) a poslije cu da definisem, tako sam planirao
Na šta li će definicija da liči :)))
Волим снег, веома, али ми је данас требало сат времена да дођем из школе због превоза... Иначе ми треба око 20-25 минута.
redovna pojava u mom životu:) obično stavim pod ladnu vodu.