Jes vala, žaba se popiša na ulicu i odma opšti kolaps.
Eee kako je bilo našim babama i dedama, sve su išli peške po 10 kilometara preko brda po dubokom snegu do pasa :) Budi srećan :)
Јес' вала, пиздим због тога.
Чуј до појаса! Моја баба је правила тунеле у снегу, није видела Сунце по месец дана. Тамо у Лици када пада снег то није за зајебавање.
Išao sam i ja Vučice tako zimi deset kilometara u školu po snegu do vrata jer autobus nije mogao da se probije. Šta ću kad sam živeo u pošljednjoj vukojebini - no offense.
Svi pričate o nekom snegu, kod mene nema 5 cm, samo bezveze nešto pada. Jebem ti sreću.
Dodzi kod mene ima 15-20 santima.. snega ololol <3
ololololo
Stižem prvim autobusom, da znaš. :P <3
U moje selo tamo u Suve planine napada snega do preko glave :)) ma milina jedna. :)
Cekam te :P <3
Sto tako nema kod mene! Skako bi bombu s komsijine terase.
I da izadješ pred mene. :P <3
Blago tebi. Ja nikad nisam videla više od 20 cm snega. I to neke lapavice sve. Da je meni tako jedan dan bar, ne bih ulazila u kuću. :)
Eee pa neće breg Muhamedu :)
A GDE BI SE SMUCALA, A!?
Pada vec evo 20 sati kod mene :) tako da ima neke sanse :) Videcemo :)
zdravkomir
Blago mom dedi, on se sad sanka sa vukovima a spava sa vevericama. :)
Pa šta čekaš, idi kod njega sad na nekoliko dana, odmori mozak. :)
samo nežno s vevericama :))
To sam zaboravila da napomenem, dobro je da si ti rekao. :)
дал да само обришем ову сиротињу из пријатеља који имају испод 300 евра плату или и да их блокирам?
Ma brisi, koliko rece ojra?
Милце, шта ја незапослен да очекујем?
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Jes vala, žaba se popiša na ulicu i odma opšti kolaps.
Eee kako je bilo našim babama i dedama, sve su išli peške po 10 kilometara preko brda po dubokom snegu do pasa :) Budi srećan :)
Јес' вала, пиздим због тога.
Чуј до појаса! Моја баба је правила тунеле у снегу, није видела Сунце по месец дана. Тамо у Лици када пада снег то није за зајебавање.
Išao sam i ja Vučice tako zimi deset kilometara u školu po snegu do vrata jer autobus nije mogao da se probije. Šta ću kad sam živeo u pošljednjoj vukojebini - no offense.
Svi pričate o nekom snegu, kod mene nema 5 cm, samo bezveze nešto pada. Jebem ti sreću.
Dodzi kod mene ima 15-20 santima.. snega ololol <3
ololololo
Stižem prvim autobusom, da znaš. :P <3
U moje selo tamo u Suve planine napada snega do preko glave :)) ma milina jedna. :)
Cekam te :P <3
Sto tako nema kod mene! Skako bi bombu s komsijine terase.
I da izadješ pred mene. :P <3
Blago tebi. Ja nikad nisam videla više od 20 cm snega. I to neke lapavice sve. Da je meni tako jedan dan bar, ne bih ulazila u kuću. :)
Eee pa neće breg Muhamedu :)
A GDE BI SE SMUCALA, A!?
Pada vec evo 20 sati kod mene :) tako da ima neke sanse :) Videcemo :)
zdravkomir
Blago mom dedi, on se sad sanka sa vukovima a spava sa vevericama. :)
Pa šta čekaš, idi kod njega sad na nekoliko dana, odmori mozak. :)
samo nežno s vevericama :))
To sam zaboravila da napomenem, dobro je da si ti rekao. :)
дал да само обришем ову сиротињу из пријатеља који имају испод 300 евра плату или и да их блокирам?
Ma brisi, koliko rece ojra?
Милце, шта ја незапослен да очекујем?