Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
ти очекуј и забрану приласка. фуј, да дишем исти ваздух у радијусу од 100 метара са багром
Milice blokiraj ih neko pametan je davno reko pišaj po sirotinji lolo
Išla bih ja ali sam zaboravila put. Skrenula bih levo kod Niša. :)
Sa njima sam na TI. :)
Neko od ovih moderatora sa veoma istančanim smislom za humor mi je odabrao jedan od mojih malobrojnih postera pa mi sad posterdžije kenjaju po liku i djelu.
Smejem se od muke.
Slavko oće to kad si pička lolo
Eleče, proklinjem dan kad sam pred tobom pazario flajku hadvaoa.
Ako me sećanje dobro služi, bila je flaša rose. To je olakšavajuća okolnost, ima nade za tebe.
Морам неког да отерам у пичку материну или пребијем... А нико ми не даје повода... Шта да радим?
Niko mi nije poslao PVT 3 dana, samo navali lolo
Морам неког да отерам у пичку материну или пребијем... А нико ми не даје повода... Шта да радим?
Можеш мене... Овде, или на ПВТ ако нећеш бан.
Ovo je novi moment za mene...:-)
Osim što može da se jebe, od sada može i da se bije na forumu...
Ih bre Kurde, ja sam se već nanosao gipsa za ceo život.
Не могу вас двојицу, некако ми фејк... Нисте ми ништа скривили. х)
Курде, нисам мислио овде да се бијем, људи се понудили да помогну, да их отерам у пичку материну, ништа више. х)
http://www.youtube.com/watch?v=ss9HhiReXmE
Ama kad ima naveći jebač na forumu, što da nema i najveći tabadžija.
Stvarno, što to da nema, jebi ga? :-)
Organizujte nešto na Trošarini.
enemy nabavi jednu onu gumenu palicu pa priđi prvom ukućaninu koga vidiš i eto!:D
a ko je to?
Ih..pa ti ne znaš??? Sad će on da se javi! ;-)
baš me živo interesira:) a i malo sam se uplašila takvog seksualnog nabojnika;)