Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nego šta pička li im materina pederska. Hoćete da vas jebem?
Stole cepa homiće u cvajtu.
Da mi izete gomna i jedan i drugi, hehe!
Kake fetiše imate, pu pu pu...
Како имам потребу да се са неким физички обрачунам по цијену да добијем жестоке батине.
Nisam izjavio ljubav mojoj simpatiji a počeo je raspust,ona otišla u Herceg Novi, ja ostadoh ovde sam.
Postoji sms, fb, skajp ili jednostavno idi za Herceg-novi.
Sve sam zamislio, da je odvučem u WC danas na dodeli knjižica i da joj kažem :) I ja se uspavam.
U wc? Umesto u park, pored reke ili bar negde napolju, ti bi da uzjavljuješ ljubav u wcu? Neš jebati, sinko. :)
Када јој каже да је воли неће јебат без обзира на све. Не говори јој да је волиш. Неш јебат!
Bili, nece valjda u parku da je jebe? Gde ce nego u wc.
Pa nije teo da jebe već da izjavljuje ljubav. Kakav je, vodio bi je u park na kres, po ovom vremenu. :D
Hvala vam na savetima :D
Nas šestorica dali po 'iljadu dinara da kupimo flašu džonija na nekoj žuraji, posle pola sata drug dolazi kaže da nema flaša o.O i daje mi u čaši, pare mi nije vratio al' kad smo se vraćali kući častio me taksi od mojih para...ekstra :DD
Који си немач појма. Израдио те другар за кинту само тако.
Ta čaša je koštala 100 din, a taksi nek je i 500din, opet je dobar 400din plus količinu viskija koju si ti trebao popiti, tako da je zaradio bar crvenu.
Имам акумулирани бијес у себи. Истресам се на све живо а никако да га се ријешим. Покушао сам вриштати, изазвати тучу, галамити на све и свакога... и даље се не осјећам боље. Све ми иде на курац!
probaj nešto da kresneš, pomaže u nekim slučajevima...
Riha, batali konceptualnu i posveti se umetnosti performansa, a ne koncepta "šta bi bilo kad bi bilo"!
jebajiga proviron, umetnost performansa je kičma konceptualne umetnosti :)