Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://www.youtube.com/watch?v=4JTTSixr7II
Danas sam 2 kubika peska rucno preneo na treci sprat. Osecam se tako ponosno dok stojeci ceskam skocne zglobove..
Šta mislite da li bi piletina bila mekša ako se namaže bejbi uljem?
Bejbi ulje nije za jelo. Mada svi smo mislili na onu piletnu što se je...dnostavno ne koristi za jelo već za druge stvari. :)))))
potencijalni sodomisti revealed
saljivi ste
Pao teoriju..
76 bodova..
s' 80 se prolazi.
Njub.
Duvai ga :*
Pao teoriju..
76 bodova..
Štas' polag'o? Vožnju ili neki prijemni za fax, npr. vojnu?
Voznju buraz :)
E jbg... Ja sam to pre skoro 2 godine otavljo, po onom starom zakonu, hvala Bogu...
Ma polako, sledeću prolaziš, sigurno, samo se malo uozbilji...
Jebiga :)
Nastavljam tradiciju, cale, brat pali 1. put..
Evo ja nastavio tradiciju :)
Dziso, bice bolje, ne se sekiraj. :D
Упао сам у окове светске завере. :(
После ме питате зашто сам непријатељ слободног света... Ето, сад су ме злотвори начинили депресивним, и сад идем да трошим паре како би се осећао боље, ето! ЕТО!
nabudzio sam da mi pokazuje ko je autor definicije/postera/reakcije bez da glasam (i naravno bez da sam odlogovan), bilo mi dosadno pa sam 5 minuta cackao skripte u firefoxu. uglavnom, to mi uopste i ne treba, jer sadrzaj je dobar ili ne pa u svakom slucaju dobija + ili - bez obzira ko je pisao.
uglavnom, jadam se jer kod necu da podelim sa zlim svetom jer bi losi ljudi to lose koristili (za hejt ili lajk)
Heheheh, dobar fazon, dokle_vise... :)
ozbiljno sam napravio
Ma verujem ti, nego kažem da je TO dobar fazon...
Ја ионако свима дајем нусми...
Dobih sad ideju za neku defku i krenem da ukucavam u pretrazi, ono ja to isto definisala pre godinu i po. o.O