Moram nekom da se izjadam :((

1. То се и мени дешава... Тад обично дам минус сам себи...

2. pa kad imate po zilion definicija i optereceni ste daljim definisanjem

3. Не разумеш ти то...

4. nabudzio sam da mi pokazuje ko je autor definicije/postera/reakcije bez da glasam (i naravno bez da sam odlogovan), bilo mi dosadno pa sam 5 minuta cackao skripte u firefoxu. uglavnom, to mi uopste i ne treba, jer sadrzaj je dobar ili ne pa u svakom slucaju dobija + ili - bez obzira ko je pisao.
    uglavnom, jadam se jer kod necu da podelim sa zlim svetom jer bi losi ljudi to lose koristili (za hejt ili lajk)

Neka si ti meni živ i zdrav.

5. Kod mene u principu malo više od sto defki godišnje ili jedna na pet dana... I nije tako mnogo. Čudi me samo što obično pamtim šta pišem, ali mozak mi očigledno krenuo da baguje. Sistem overload. Ili samo alchajmer, nadam se da nije.

6. То се и мени дешава... Тад обично дам минус сам себи...

Kako to radiš, o mesijo naša? o.O

7. prepun pandura kraj mi je,neki komsija ministar postao je,pa zbog toga,zajebano bice rivati u kraju sada

8. ŽELIM NAPOLJEEEEEEE
    PUŠI KURAC, KIŠO!

9. ПА ИДИ У КАФАНУ ТАМО НЕ ПАДА КИША~!!"$#

10. NEMAM KIŠOBRAN DA DOĐEM DO NJE
    A NEĆU DA SKVASIM RUSE KOSICE!

11. VIDRO OŠ DA TE POKUPIM JA SA SVOJIM PEUGEOTOM 307 2.0 HDI (BEZ FAP FILTERA), ALU FELNE, KOŽA, KLIMA, SERVO ... :)

EDIT: Hteo sam da se pohvalim da imam novo auto (barem neko vreme), a ispo sam šaban :D

12. Боли те курац, бар имаш нов ауто. лололол

13. e, da sam u bjeljni, naćerala bih te da dođeš, života mi :D

jes dobra ova fora sa kesom! :D

14. Pa taman da odemo do Djedinog u Ugljevik da KLABINGUJEMO! :)

15. ђе тако далеко, поред мјузик хола живог, ваља димићу нол'ку кућу одржават :))

16. Тражиш замену за цирку у пићу са 0% посто алкохола, шта си очекивао, леба ти?

17. Pa pio sam pivo i kontao sam da će ovo bar malo ličiti na njega ali kurac, voda obična.

18. А кад размислим, контам те... Очајничка времена захтевају очајничке покушаје или како већ тачно гласи та мисао.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.