Ја сам са 84кг првог фебруара дошао до 76кг почетком априла и имам ту килажу тренутно. Тема није за похвалу ал кад смо кренули овим путем. А имам 182 висину...
Rajderu, visok sam 184 santima... jeste da je to nesrazmerno mali broj kila na visinu, ali uopšte ne izgledam mršavo, ljudi govore, visina manje sto je idealna, znači trebao bih imati 84 kg ili bar 80 u vr' glave... Meni je dovoljno sedamdeset kad bih im'o, al' jebežga...
Taman se obradovao pre neki dan. Leglo nešto blizu 140 crvenih na račun. Veselio se i troškario i sad neeeeemaaaa! Ošlo sve dok sam platio dugove i kupio šta mi treba.
Da ne pričam da sam danas čuo da je neka klinka provalila kako je samnom u vezi već nekoliko meseci iako sam sa njom progovorio skoro 3 reči i to jebilo kada sam se upoznavao sa njom i još par osoba tu.
skinuo sam sa 118 na 100 pa ponovo natukao 108... grob ću sebi kašikom iskopati i svejedno neću stići pojesti sve što volim :)
ma šta je muškarac ako nema 100 kila?
Isto što i žena bez velike guzice i sisa....
Ja imam šeset dve.
krajsler ko ja? jel i tebi sve u guzici krajsleru?
Ја сам са 84кг првог фебруара дошао до 76кг почетком априла и имам ту килажу тренутно. Тема није за похвалу ал кад смо кренули овим путем. А имам 182 висину...
Hahahaha, ladno.. nisam ni čitao tvoj prethodni post gde veliš da imap toliko....
Kontam da je tebi sve u bulji ;)
meni jok
Ne srei, brate!? Muško, i imaš 62kg!? Koliko si visok?
Rajderu, visok sam 184 santima... jeste da je to nesrazmerno mali broj kila na visinu, ali uopšte ne izgledam mršavo, ljudi govore, visina manje sto je idealna, znači trebao bih imati 84 kg ili bar 80 u vr' glave... Meni je dovoljno sedamdeset kad bih im'o, al' jebežga...
Možda te zbog visine hejtuju. Jesi razmišljo o tome?
Upućeno kome ?
Ja prestala da jedem peciva na poslu, i beli hleb kod kuce i smrsala par kilca.
radijacijo i krajsleru, mrš na trošarinu...zakrčiste i komentare i ovu temu...
Nevalja ti to, buraz, ali nikako. Jedeš li išta?
Jebem, jebem pa promenim ruku...
Kosmopolita šta je sa tobom, samo jedan post sam ostavio. I to hteo da se našalim sa Krajslerom.
Krajs izvini ako si mislio da sam hteo da te uvredim,nije bilo namere, majke mi. Evo.
jedan post ovde..pa jedan na jednoj definiciji, pa na drugoj...sve nalećem na komentare gde ti njega nešto prozivaš....
A što ti mene pratiš po temama?
Udalji se, ženjen sam čovek i ne volim starije žene.
Jebemmu kacam nervozna, nisam sva svoja. Nikakvo društvo nisam.
Taman se obradovao pre neki dan. Leglo nešto blizu 140 crvenih na račun. Veselio se i troškario i sad neeeeemaaaa! Ošlo sve dok sam platio dugove i kupio šta mi treba.
Da ne pričam da sam danas čuo da je neka klinka provalila kako je samnom u vezi već nekoliko meseci iako sam sa njom progovorio skoro 3 reči i to jebilo kada sam se upoznavao sa njom i još par osoba tu.