Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Треба да се учланим у оне фејсбук групе "Мудре мисли, паметни цитати и уау изреке" да мало обновим градиво.
A tuga, fajront nastao.
Pa to, ne zaboravi da postaneš njegov fan :)
https://www.facebook.com/Poslednji.vojvoda.Vojvodine
startovao sam dve ribe u jebenom rodicu i evo vec 2 sata njih dve pricaju sa mojim kumom o umetnosti i o akademijama i o profesorima i o asistentima i o slikama i o vajanju i o izlozbama i o knjigama i o filozofiji i o picki jebene materine a ja tu rendom drkam kurac po terasi, po sobi, i evo sad i po vukajliji... i ceo stan mi smrdi na pljuge mame im ga pusacke nabijem!
A brate, odeš do jedne, pitaš OĆEŠ LI DA JA I TI KONKRETNO? i namigneš obrvama prema drugoj sobi.
Ako odbije - priđeš drugoj.
Šta te boli kurac, bolje da ispušiš tako nego da jedeš govna na Vuki.
Svejedno taj tvoj kum neće jebati, čim su našli zajedničku temu.
sto se ne prikljucis u spiku?njihovu
spika me smorila, jebo sam juce, drko danas, mislim, jebo bih i jednu od njih al tolko su me smorili, da bi batalio sve... nisam progovorio jebenih 3 sata od kako sam im prisao u radnji... al nekako se i ne trudim, katastrofa me smara ta njihova spika, sve nesto cekam da zapale kuci pa da idem spavati u usta ih jemen!
I used to be an adventurer like you, but then I took an arrow in the knee.
Лооол.
Sinoć sam se toliko napio, zlo jedno....
Nisam dugo, pa malo dao oduška. Sad me glava boli, pu jebem ti i pivo i sunce....
ništa mi ne govori.......
+1
Какви сте ко клинке са фејса. Је л' вас сунце пробудило а у глави лоодило? :ДД
skroz......
Vidra, neprikosnoveni vladar ove teme.
Видра има моју пуну подршку, ова тема не би била иста без ње!!
hvala, dragi moji! ne bih bila to što jesam bez svojih fanova :: :*
buduci alkosi, obavezno pre spavanja litar vode da se popije i jos litra da stoji pored kreveta za svaki slucaj i glavobolju mozete zaboraviti. Uzivajte u cugi i nemojte voziti da ne zveknete nekog :*
Mogao si ovde da iščitaš šta treba da kažeš, ima tih tema.
ceo sat ljudi samo pričaju o klopi, što nije toliko strašno, strašno je što pričaju o mojoj OMILJENOJ klopi, a ja sam malopre jeo i opet sam gladan i nikad neću spustiti težinu ispod 105 kila - šest ljudi će mi sanduk nositi kad umrem jedući neku kupusinu iz zemljane lončine od trijes litara...
Još ako je sa ovčetinom? I da ne žališ umreti...
uu sarma iz zemljanog lonca...ja ne mrdam sa 62 kg, al me zabole baš...