Moram nekom da se izjadam :((

  1. Pa ne ide to na roštilj, šta ti je, smo butkica i piletina :))

  2. Šta se desi kad isplaniraš vikend, kupiš meso i pivo, okupiš ljude i raduješ se što ćeš normalo provesi 1. maj?Padne kiša.Pa naravno.Skoro svi su mi otkazali a imam 3 kile ćevapa u frižideru i 2 gajbe piva.A onog gore boli uvo za to i vjerovatno roštilja gore na oblaku.Hvala Bože.

  3. Jeбено сам депресиван данас.
    Мучи ме носталгија... Али јебено.

  4. ukocio sam se kao bogalj sam nadam se da necu biti u oftopicu narednih par meseci kao sto je to bilo ranije........

  5. neko me jebeno hejtuje i obrise mi sa vremena na vreme poster ili defku aj sto su u plusu nego sto pusti da prodje par dana i onda dilit mislim stavrno ....

  6. Imala sam dva dana k'o u banji,a sad sam tako nervozna da bih mogla da polomim sve u kući!!!!

  7. Gogo, to je zbog vremena....proći će...

  8. jebem ti prvi maj...nisam ni za kurac...

  9. E,moj brat,jedva čekam da prođe.Fala.

  10. Ne znam dal' da se hvalim ili da se jadam. Juče postadoh ona za koju muški rod kaže da je najbolja kad je na stolu i hladna. Ko je ima, znaće.

  11. Gledam Ja imam talenat. Smjenjuju mi se osjećanja. Plače mi se, smijem se, doživljavam transfer blama.

  12. Удали сте кћерку?

  13. E svašta. T a š t a, TAŠTA.

  14. Ili na hrvatskom, punica.

  15. Нека је са срећом, што би се рекло!

  16. ...I još jednu ne volim, to je moja punica, slatka je ko junica...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.