Ма бубно сам брате да покажем колико убијају, ал' код нас је скупље, 2.20 и то и јегер. Кад је била промоција јегера уз оне го го било 1.80
Додуше овде имаш 3 кафића па те могу јебати кад хоће, код нас је она цедевитица 1.50км
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nema šanse da Pelin košta 3 km
Cijena se kreće od 1.2 do 1.5km. On i Vlahov istu cijenu imaju.
Mislim da si pobrkao sa Jegerom ili nagađaš.
Ма бубно сам брате да покажем колико убијају, ал' код нас је скупље, 2.20 и то и јегер. Кад је била промоција јегера уз оне го го било 1.80
Додуше овде имаш 3 кафића па те могу јебати кад хоће, код нас је она цедевитица 1.50км
A garant ti sipali vodu jer si još mali da piješ čisto.
Не пијем ја пелин, тучем само пиво јер сам тако у могућности. А причао са конобаром и виђио тужну истину :((
ЕЛЕМ НИЈЕ БИТНО, РАЗБЛАЖУЈУ ПИЋЕ И ДЕРУ КО ЛУДИ. АЛАРМАНТНО ИЛУМИТАТИ МАСОНИ ТОЛЕ ВАТИКАН ВУЧИЋ ЧОВИЋ АРАПИ РУСИ ТОДОРИЋ ДАНИЛОВИЋ ДИВАЦ НИКОЛИЋ ТАДИЋ АААААААААААА
Jbt Vitaminkin sokić 2,50 KM, a vi ljuto pijete za manje para, gdje je logika?
edit:1,25 evra
daj prebacite se u evre, sve čekam Alvirovića da se javi na ovu kilometražu...
Jel mi verujete da ja uvek ove njihove recenice procitam sa " lebac 2,5 kilometra, uplatio sam na tiket 5 kilometara"
Јебо вас коњ, евро је 1,87 км рецимо и гоните даље :) нико вам неће претварати :Д
Pa pricajte u evrima onda, ionako ste vi za nas zapad.
meni nebitno, samo nemojte pisati oznaku valute i sve pet, ja zbog računovodstva kalkulatorom delim 1800 na tri dela, gde da pretvaram novce u evre...
dinar je kurac od valute
marka majka za nju
MARKA JE EVRO ZA DINAR!
MARKA JEBE
daj prebacite se u evre, sve čekam Alvirovića da se javi na ovu kilometražu...
...и да нам каже где се налазе најближе бензинске пумпе на којима се точи ТНГ (течни нафтни гас). :)))))))))))
Глупост је тешка болест.
teška za druge, nama glupima je sve do jaja
glup sam i ja
Ја се солидаришем са вама двојицом, глуп сам и ја. Риха је био и остао дисидент зато је и најпаметнији овде.
Ја можда и нисам глуп, можда и јесам, то ми небитно сад, ал рано устајем.